Book Hiroyo på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hiroyo

Japansk ansigtsmaling i fri hånd

Vi er stolte af at kunne præsentere japansk fødte Hiroyo, som professionelt maler flotte og seje ansigter på både de helt små børn og de større piger og drenge. Der er mulighed for mange forskellige motiver alt efter tema og ønske. Hiroyo medbringer kort med alverdens forskellige motiver, hvorefter det så bare gælder om at finde lige det motiv, som børnene ønsker sig.

Børnene kan også få skrevet deres navn eller stjernetegn på armen eller andet sted på kroppen med flotte japanske tegn. Eller der kan tegnes smukke dyr, blomster mm direkte på kroppen. Og det tager kun få minutter. Vil børnene selv prøve at skrive deres navn på japansk, kan hun også lære dem det.

Hiroyo er oprindelig uddannet tøjdesigner i Japan, men har uddannet sig til pædagogmedhjælper i Danmark og arbejder deltid i en SFO. Hiroyo er vant til at omgås børn, hun taler naturligvis dansk, og børnene er altid meget glade for hende.

Der bruges naturligvis kun allergivenlige produkter, som let kan vaskes af.

Julesminke og halloween

I højtiderne kommer Hiroyo ud og maler ansigter med motiver, som passer til årstiden. Til Halloween kan I få besøg af den søde heks, som elsker at male børnenes ansigter i alle former for uhyggelige motiver som Dracula, hekse, græskar og uhyggelige vampyrer.

I julen vil Hiroyo komme og kreere julestemning på børnenes ansigter med f.eks. mus, hjerter, kræmmerhuse, nisser, pakker osv.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Men kommer Hiroyo forbi og svinger penslen er der garanti for de fineste kreationer med ansigtsmaling.

Book ansigtsmaler

Tag endelig kontakt til os hos Showbizz Danmark. Vi besvarer spørgsmål af enhver kaliber og hjælper dig med at booke underholdning til dit næste event. Skal der holdes skolefest, børnefødselsdag eller sommerarrangement, er det helt oplagt at få besøg af en dygtig ansigtsmaler som Hiroyo - børnene vil elske det!

Gør din fødselsdag eller udklædningsfest endnu sjovere med farverig ansigtsmaling og alverdens motiver og figurer for både børn og voksne.

Galleri
Pris
Print
Hiroyo udenfor og laver hårpynt på barn Hiroyo close-up af ansigtsmaling på barn
Hiroyo med juletema Hiroyo med halloweentema

Ønsker du priser på Hiroyo, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?