Book Dodo and The Dodos på: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Dodo and The Dodos

Dodo and the dodos med 'Vågner i natten'

Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt Dodo and The Dodos stadig har en plads i danskernes hjerter, kan vi skrive under på, at det har de med garanti. Sange som ’Vågner i natten’, ’Gi’ mig hvad du har’ og ’Sømand af verden’ har nærmest vokset sig større end bandet.

Da Dodo fyrede op under fodboldfeberen i 1986

Mange danskere stiftede første gang bekendtskab med Dodo, alias Maria Charlotte Gad, uden at vide det. I 1986 satte hun som sanger på 'Re-Sepp-Ten' ild i fodboldfeberen op til VM i Mexico. Sangen blev ikke blot en storsælgende landeplage, men også startskuddet til en musikalsk rejse. Som studine fra Aurehøjs sprogligt-musiske linje havde Dodo allerede sunget kor for Lotte Rømer, men det var i et pladestudie i det københavnske nordvestkvarter, sammen med kæresten Jens Rud, trommeslageren Lars Thorup, keyboardspilleren Steen Christiansen og Anders Valbro, at musikken begyndte at spire.

Det førte til det, vi i dag kender som et af de bedste danske pop- og rockbands. Dodo and The Dodos kan opleves på de danske scener året rundt, hvor de leverer uforglemmelige koncerter til festivaler og diverse festlige arrangementer. Bandets energi formår at engagere selv det bagerste publikum.

Dodo and the Dodos koncert

Er du ved at arrangere en storslået og festlig begivenhed, hvor selv naboerne vågner i natten? Så kan du med rette sætte den perfekte stemning med sange fra Dodo and the Dodos. Book bandet med alle dets medlemmer - både forsanger Dodo Gad, Jens Rud, Steen Christiansen, Anders Valbro og Lars Thorup.

Dodo and the Dodos elsker at optræde live og sikre publikum en fantastisk koncert. Hvis du vil være sikker på, at bandet er ledigt til at fyre den af til dit arrangement, så kontakt Showbizz Danmark. Vi ser frem til at hjælpe dig med den helt rette underholdning til dit event. Har du spørgsmål? Ring endelig til os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print
Dodo & The Dodos close-up af fem personer - coverbillede Dodo & The Dodo's indendørs
Dodo & The Dodo's pressefoto

Ønsker du priser på Dodo and The Dodos, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?