Book 80er Expressen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

80er Expressen

En gensynsfest med de glade danske 80'er hits

Med sange som Vågner i natten, Midt om natten, Kom tilbage til mig, Magi i luften, Vi maler byen rød og mange flere, er målet at lave en fest, hvor alle synger og danser med på de kendte danske 80'er hits.

80er Expressen er Michael på keyboard og Thomas, der synger. De to gutter har spillet sammen on and off siden 1994 og har nu slået hovederne sammen igen, denne gang for at holde liv i musikken fra deres barndom/ungdom, nemlig den danske 80’er popmusik.

Med Michael på keyboard og Thomas som forsanger og fest-indpisker er der en god chance for en fantastisk gensynsfest med de danske 80'er pophits.

80er Expressen leverer musikken

Skal der være fuld gang i dansegulvet til dit næste arrangement, så er det 80er Expressen, du skal have fat i! Bandet leverer ikke blot de velkendte og populære hits, som folk i alle aldre kan skråle og synge med på, men sætter altså rammen for hele jeres fest med den helt rette stemning.

Der er ingen grænser for, hvordan I kan slå jer løs, når først musikken spiller, og I bliver blæst bagover af de bedste rytmer og melodier, som Michael og Thomas lægger ud med i 80er Expressen. Der er intet som 80'er musik, der kan samle generationer og byde op til dans til enhver form for fest.

Book 80er Expressen

Hvis de glade 80'ere skal præge dit næste event, så book 80er Expressen allerede nu. Vi kan varmt anbefale dette festlige makkerpar til at gøre jeres aften helt særlig og værd at huske. I kan kontakte os for mange flere informationer om bandet, ledige datoer og pris ved at ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller ved at sende os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Hos Showbizz Danmark er vi altid behjælpelig med at booke det helt rette band, sing along musiker eller anden underholdning til jeres arrangement. Vi vil gerne sikre os, at I får en helt igennem fantastisk oplevelse, når I booker hos os. Så hvis I er på udkig efter et tåkrummende komikerindslag, en hoppeborg til en børnefødselsdag eller den festlige stemning, som 80er Expressen kan levere, så hjælper vi jer med at finde det helt rigtige.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på 80er Expressen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters