Book Moonjam på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Moonjam

Danmarks sprødeste 80'er band

Moonjam fejrer deres største comeback til dato i disse år. Efter flere års hårdt arbejde, ca. 40 jobs om året, og hvad der dertil hører, er de igen kommet helt op i toppen af den danske rock/pop musikscene. Moonjams live-side har aldrig været større, også i forhold til dengang i 80-90'erne, hvor det hele startede. Moonjam har et særdeles langt CV, som bl.a. tæller optræden ved Pinsekarnevalet 1983 i Skt. Peders Stræde, musicalen "Sarai" på Bellevue Teatret og Next Stop Nevada med "Ticket to Peace". Der står mere end 100.000 solgte albums på hylden og i dag kan Moonjam præsentere et stærkt hold med seks musikere, der spiller nogle af 80’ernes største hits.

Dengang det hele begyndte

Moonjam blev dannet som pop-band i 1985 af brødrene Morten og Rasmus Kærså. Bandet gjorde sig specielt bemærket ved især instrumentalnumre, hvoraf hovedparten af numrene har saxofon i en karakteristisk og tydelig rolle. Morten Kærså har komponeret de fleste af gruppens melodier og blandt deres mest berømte sange er "Østen For Solen", "Gennem Ild og Vand", "Bag De Blå Bjerge" og instrumentalnummeret "Sarai". Bandets første single, Tiden går på sommersko/Only For You blev indspillet i 1984 og debutalbummet, Morten Kærså & Moonjam i 1987. Sidenhen er det gået stært for 80´er bandet, som har spillet et hav af koncerter over hele landet samt udgivet flere albums.

Moonjams nuværende medlemmer tæller: Morten Kærså - lead vokal, guitar, keyboard, Rasmus Kærså - bas, Bob Ricketts - saxofon og Maibrit Olesen - backing vokal.

Book Moonjam

Moonjam er et utrolig aktivt band, som spiller adskillige koncerter over hele Danmark det meste af året. Bandet bliver ofte booket lang tid i forvejen, da efterspørgslen efter det populære band er stor. Du kan booke Moonjam direkte hos Showbizz Danmark ved at ringe til os på tlf. 70 27 03 07 eller sende os en mail på showbizz@showbizz.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen her på siden. Vi er klar til at hjælpe dig videre med dine koncertplaner.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Moonjam, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters