Book Nordic Hit Connection på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nordic Hit Connection

Et partyband, der sætter gang i enhver fest!

Nordic Hit Connection er ikke bare et partyband - de er garanten for en fest, der rykker! Med deres energiske optræden og repertoire af hits, der sætter gang i enhver fest, leverer de en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Ethvert publikum skal nok få lyst til at danse og synge med på velkendte sange.

Nordic Hit Connection er et nyere koncept med nogle af landets dygtigste musikere på scenen. Et samarbejde af musikere på tværs af landet, der betyder, at bandets koncept kan tilbydes til enhedspriser over hele landet. Sammensætningen er musikere med masser af erfaring i ryggen, og vi garanterer en topprofessionel performance til din fest!

Hvem er Nordic Hit Connection?

Bag Nordic Hit Connection står musikere med en imponerende erfaring, der garanterer en professionel og topkvalitets performance til din fest. Med typisk tre til fire musikere og en dygtig sangerinde som frontfigur sørger de for to sæt af fuld gang i den dansemusik på enten 2x60 minutter eller 3x45 minutter. Ønsker du også musik til middagen, kan du tilkøbe en pianist eller en duo, der skaber den perfekte stemning.

Besætningen kan tilpasses efter dine ønsker og behov, uanset om det er med tre, syv eller flere musikere. Nordic Hit Connection skræddersyr den helt rigtige løsning med festmusik til netop din fest. Så hvorfor ikke prøve dem til din firmafest, bryllup eller anden store begivenhed? Du vil med garanti blive positivt overrasket over den musikalske fest, de kan skabe!

Book Nordic Hit Connection

Du kan booke Nordic Hit Connection hos Showbizz Danmark og sikre dig en festlig begivenhed, som dine gæster sent vil glemme! Tag endelig kontakt til os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, så får vi booket bandet til dit event. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål angående bandets konstellation, pris og varighed for deres liveoptræden.

Har du andre planlagte begivenheder ude i fremtiden, hvor du er på udkig efter det helt rette underholdning, så tjek vores mange forskellige kategorier ud som shows og entertainment, koncertnavne og internationale artister. Du kan også finde god inspiration på vores profil på Instagram.

Indtil da ser Nordic Hit Connection meget frem til at spille for dig og dine gæster.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Nordic Hit Connection, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Nordic Hit Connection

Frederik Vilbrand Poulsen, PWC

"Arrangementet forløb helt fantastisk. Nordic Hit Connection passede perfekt ind i vores fredagsbar med deres musik - både i forhold til at folk kunne synge med, og der var gang i den. Det var i hvert fald vores oplevelse, at alle synes, de var gode, og havde det sjovt. Herudover gav bandet også udtryk for, at det havde været sjovt for dem - så det var dejligt med en god oplevelse hele vejen rundt, hvilket også kunne mærkes på stemningen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?