Book The Antonelli Orchestra på tlf: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Antonelli Orchestra

Bandet fra Vild med Dans til koncert

Fredag efter fredag har The Antonelli Orchestra spillet op til dans i TV-showet på TV2 'Vild med dans'. Og du kender sikkert også The Antonelli Orchestra fra bl.a. 'Toppen af Poppen'. Dette dygtige band er sammensat af kapelmester Claes Antonsen og er et party- & danseband helt udover det sædvanlige. Claes Andersen har spillet sammen med en lang række af Danmarks største koncertnavne som, Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Danse Orkestret, Erann DD, Anne Linnet og mange, mange flere. I TV er Claes kendt for at have medvirket i utallige shows, bl.a.: 'Her er dit liv', 'Venner for livet' og 'Klassefesten'.

The Antonelli Orchestra er et band, som gerne tager imod en udfordring. De har en legende tilgang til musikken og kaster sig ofte ud i opgaver ingen andre tør. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort dem til et super populært band, som bookes igen og igen.

The Antonelli Orchestra pris

BBC, som er ophavsmændene bag konceptet til 'Vild med Dans', har udnævnt The Antonelli Orchestra som det bedste orkester, der har gæstet showkonceptet verden over.

Ønsker du at høre The Antonelli Orchestra live, så kontakt os for en skarp pris til dit arrangement og bed gæsterne omgående kridte danseskoene. En aften i selskab med dette festlige Orchestra  byder bl.a. på swingende fortolkninger af alt fra klassiske toner til moderne pophits. De kan løfte enhver opgave og er særdeles velegnede til større fester, fx firmafester og koncert-oplevelser, hvor gæsterne skal have en super fed oplevelse med god musik og gang i dansegulvet. Hvad koster The Antonelli Orchestra? Kontakt os og få den rette pris til dit arrangement.

The Antonelli Orchestra har for længst sat barrieren for en fantastisk fest, og det er uanset, hvor festen holdes. Alle medlemmerne i The Antonelli Orchestra mestrer alt fra klassisk musik til moderne hits og samlet kan de spille stort set alt. Alle jobs i landet kan skræddersyes til dit arrangementet. Ønsker du en pris på The Antonelli Orchestra kontakter du os blot på tlf. 70 27 03 07 eller på mail@showbizz.dk

Book The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra leverer levende live musik, spillet af rigtige - og særdeles dygtige og alsidige - musikere. De er den ægte vare, som med garanti sætter gang i både fest, gæster og dansegulv. Book en aften med bandet - så er du garanteret et vellykket arrangement. Det er der allerede mange arrangører der gør og derfor bookes The Antonelli Orchestra også hurtigt. Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og ledige datoer og få en pris skræddersyet til dit arrangement.

Medlemmerne i The Antonelli Orchestra tæller:

Claes Antonsen, Christian Douglas, Jacob Gurevitsch, Jacob Andersen, Jonas Krag, Poul Reimann, Stine Hjelm, Mark Linn, Daniel Sitrit, Thomas Edinger og Yulieski Gonzales.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på The Antonelli Orchestra, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?