Book MAGI I LUFTEN på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

MAGI I LUFTEN

6 mandsband, som spiller ALLE de fede hits fra 80'erne!

Hvornår lod du dig sidst rive med til de fantastiske hits fra 80'erne og forsvandt helt ind i musikkens univers til toner fra bl.a. Sanne Salomonsen, TV-2, Ray Dee Ohh, Danseorkestret, Anne Linnet, Dodo & The Dodos, Thomas Helmig, Danser med Drenge og Gnags på én og samme aften?

Og forestiller man sig, at AHA, ABBA og Elton John også deltager, så er festen fuldendt! Hop med på en nostalgisk tur ned ad Memory Lane med et af Danmarks absolut fedeste 80'er-bands, når MAGI I LUFTEN fører dig igennem et årti med musik, hvor tankerne bliver ledt hen på en tid, hvor man “Slingrer ned ad Vestergade” i Levis Jeans, koboltblå mascara, drak sig fuld i Liebfraumilch, og hvor alle havde en walkman og et kassettebånd!

Oplev MAGI I LUFTEN

MAGI I LUFTEN har leveret musik til prominente steder som Skive Festival, Viborg Snapsting, Junget Festival, Vejrumbro Open Air, AMBU-Fest, Messe Center Herning og mange flere. Optrædenen bliver leveret af et 6 mandsband, som bare føler og mærker musikken med et stort musikalsk overskud, nerve, autenticitet og en spilleglæde ud over det sædvanlige.

Glæd jer til at høre numre som "Den jeg elsker", "Magi i luften", "Mr. Swing King", "Danmark", "Grease medley", "The time of my life", "Its raining men", "Jeg vil lade lyset brænde", "Abba medley", "Afrika", "Re-sepp-ten" og mange flere. Bandet repræsenterer et skarpt felt af rutinerede musikere og spiller alt 100% live.

MAGI I LUFTEN består af:

Kvindelig forsanger: Tina Westergaard
Mandlig forsanger: Hans Nyholm
Trommer & kor: Søren Rask
Keys & kor: Robert Nørgaard
Bas: Leo Vester
Guitar: Thomas V. Jensen

Book MAGI I LUFTEN

MAGI I LUFTEN leverer et fantastisk show, der kommer langt ud over scenekanten. De formår at skabe en helt exceptionel forbindelse til publikum på tværs af generationer, og musikken bliver fremført 100% live uden nogen form for backing tracks!

Så folkens! “Læn dig tilbage”, dans som “Vilde kaniner” og lad MAGI I LUFTEN tage jer “Ud under åben himmel” og lede jeres tanker hen på “Barndommens Gade”. Det bliver med garanti den fedeste aften krydret med en nostalgisk 80'er-følelse, som du kan tage med dig hjem.

Kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, så får vi booket bandet til dit næste arrangement.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på MAGI I LUFTEN, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?