Danser med Drenge | Book på 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Danser med Drenge

Det populære 80'er band i smagfuld konstellation

Danser med Drenge er et velkendt band, som har eksisteret siden 1991. Bandet optræder med musik inden for genrene soul, pop og reggae. DmD blev i 2023 beriget med Ida Ambrose, som har overtaget rollen som lead-sangerinde. Ida er absolut ikke urutineret. Hun har sunget og spillet pop & reggae i mange sammenhænge tidligere i sin karriere og har flere udgivelser bag sig.

Danser med Drenge version 3.0 består således nu af guitarist, Steffen Qwist, Henrik Stanley Møller på keyboard og som kontrabassist, organist, Dan Hemmer, Klaus Kjellerup, der er sangskriver og kapelmester, Ida Ambrose og trommeslager, Kim Thomsen, som ligeledes tiltrådte gruppen i 2023.

Kendt fra Tøsedrengene

Flere af navnene i DmD er velkendte fra bandet Tøsedrengene. Bandet som netop blev stiftet af Klaus Kjellerup og Henrik Stanley Møller. Gruppen har dog siden skabt sig stor opmærksomhed og er, trods dets mange udskiftninger i årenes løb, et af de mest veletablerede og anerkendte danseorkestre herhjemme.

Med et imponerende katalog af velkendte sange, har gruppen skabt sig et solidt navn siden årtusindeskiftet, primært som et liveband med over 700 koncerter. Deres optrædener er kendetegnet ved fællessang, hvor publikum ofte inviteres op på scenen for at synge med bandet. Gennem deres karriere har DmD udgivet 14 album, hvori der inkluderes i alt 85 sange.

Oplev Danser med Drenge

Senest har de været i fuld sving med albummet Giv Slip Nu. Et album, der blev præsenteret i foråret 2023. På albummet findes både nye sange og coverversioner - ét af numrene hedder Kom Nu. Siden udgivelsen af bandets seneste album har man kunne opleve DmD live mange steder rundt omkring i Danmark, hvor de giver koncerter med Ida i front.

Glæd dig til et gensyn og ikke mindst et genhør med det ultrapopulære 80'er-band. De er klar til spille alle de kendte sange, som alle kan synge med på. Du kan bl.a. se frem til sange at skråle med på sangtekster som 'Hvor længe vil du ydmyge mig?' og 'Er der nogen i himlen?'.

Book Danser med Drenge

Uanset om du skal afholde en firmafest, fredagsbar eller fødselsdag, kan du trygt booke Danser med Drenge til din næste begivenhed. Bandets sikre hitlister vil få alle til at danse og synge med og skabe en uforglemmelig stemning. Hos Showbizz Danmark ser vi frem til at hjælpe med at arrangere dit næste event.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk for at booke eller få mere information angående pris og ledige datoer på Danser med Drenge. Du kan altid tjekke vores Instagramprofil og YouTube-kanal for at finde et bredt udvalg af vores talentfulde artister til dine kommende arrangementer.

Galleri
Video
Pris
Print
fire mennesker danser med drenge boks.2

Ønsker du priser på Danser med Drenge, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?