Book Danmarks Bedste Benny - Bennyevent | tlf: 70 27 03 07 |
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Danmarks Bedste Benny

Danmarks eneste Benny imitator

Du får lyst til at sige ”Skidegodt, Benny”, når Danmarks eneste imitator af den elskelige og naive figur går på scenen. Videoen af Danmarks Bedste Benny har været set over 400.000 gang på Facebook på under en uge, og efterspørgslen på Danmarks Bedste Benny er derfor enorm.

Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at opleve et glimt af hans optræden, kan du se mere på vores Instagramprofil og vores YouTube-kanal. Du vil helt sikkert få lyst til at se ham optræde live til dit næste arrangement.

Hvem husker ikke Benny fra den folkekære filmserie, hans smittende grin og ukuelige optimisme. Guldkornene fra de velkendte replikker er mange, og Danmarks Bedste Benny har helt sikkert bragt smilet frem hos mange mennesker. Bennys små hop og for korte bukser er heller ikke noget, man lige glemmer, og man husker ham i hvert fald rigtig godt med et flag i hånden, når der blev budt velkommen ved fængslet.

Book Danmarks bedste Benny

Invitér Danmarks bedste Benny til jeres næste fest! Et Benny-show indeholder 1 x 30 minutters underholdning med velkendte "syng-med-sange", hylende morsomme vittigheder og Benny-replikker, så det føles, som om den ægte Benny står midt i festen. Benny medbringer sit eget anlæg, der kan rumme op til 100 personer, og han er det perfekte indslag til julefrokosten, firmafesten, brylluppet eller andre begivenheder, hvor gæsterne skal overraskes af den gode gamle Benny! Danmarks Bedste Benny kan bookes som en walk-around, hvor han vil skabe opmærksomhed, liv og glæde, hvilket egner sig godt til arrangementer såsom messer, markeder, byfester, receptioner og gågader.

Benny - det er skide godt!

Du er helt sikker på, at Benny kan få dig og resten af publikum til at smile og komme i strålende humør. Det kan faktisk endda føles helt surrealistisk at møde en så tro kopi af den enestående skuespiller fra de ikoniske film. Men ikke desto mindre skal hans sjove og tilstedeværende humor simpelthen bare opleves helt tæt på.

Bennys personlighed og underholdende energi gør det sågar helt okay, at Egon og Kjeld ikke er en del af showet for han klarer opgaven helt sublimt - selv uden de andre fantastiske karakterer fra filmserien.

Skal vi hjælpe dig med at booke den helt rette underholdning med Benny, så kontakt os hurtigst muligt, så du er sikker på, at han er ledig til at optræde til netop dit arrangement. Vi besvarer gerne både store og små spørgsmål, så ring endelig til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at planlægge dit event sammen med dig.

Galleri
Video
Pris
Print
Danmarks Bedste Benny står på ét ben og flager Danmarks Bedste Benny griner - coverbillede
Danmarks Bedste Benny med flag og åbne arme Danmarks Bedste Benny peger på båthorn Danmarks Bedste Benny beskrivelse og billede

Ønsker du priser på Danmarks Bedste Benny, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?