Book The Great Gatsby Band på 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Great Gatsby Band

Charleston orkester genskaber de vilde 20'er vibes

Træd ind i en verden af levende musik og sprudlende energi med The Great Gatsby Band, et velorganiseret og talentfuldt jazzband, der specialiserer sig i at genoplive den uforglemmelige lyd og stemning fra 1920'erne. Deres musik bringer publikum tilbage til en tid med komplekse rytmer og livlige toner, der får alle til at smile og svinge hofterne. Med deres jazzede melodier inviterer bandet dig og dine gæster til at danse og synge med, mens de skaber en atmosfære af glæde og festligheder. Lyt eksempelvis til nummeret It Don't Mean A Thing - If It Ain't Got That Swing, som bandet spiller med bravur.

Udover deres musikalske talent er The Great Gatsby Band også kendt for deres stilfulde optræden og imponerende scenekunst. Bandets medlemmer bærer et unikt og stilfuldt outfit, der bidrager til den autentiske atmosfære og sætter den perfekte stemning til enhver begivenhed.

Hvem er The Great Gatsby?

The Great Gatsby Band består af en imponerende ottemandsbesætning, der inkluderer syv musikere og en talentfuld sangerinde. Deres repertoire spænder over en bred vifte af musikalske stilarter, herunder Roaring 20’s hits, Charleston-numre og ikoniske Great Gatsby-melodier. Fra de groovy rytmer til de velkendte swingende toner leverer bandet en performance fyldt med autentisk jazzmusik, der får folk til at føle sig som om de er trådt tilbage i tiden.

Hver musiker i bandet bidrager med deres unikke talent og energi, hvilket skaber en overlegen lyd, der er en fryd for ørerne. Fra vokal og trompet til klarinet og saxofon, hvert instrument tilføjer en ny dimension til bandets musik, og når de forenes, skaber de en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Book The Great Gatsby Band

Hvis ikke du allerede er overbevist om, at The Great Gatsby Band kommer til at sætte gang i din fest, hvad end det er en firmafest, temafest, fødselsdag eller arrangement, hvor dans og glæde skal være i højsædet, så tage endelig kontakt til os, og lad os i samarbejde med dig arrangere en festlig aften.

Skulle du sidde inde med spørgsmål vedrørende en booking af bandet såsom pris, sceneareal og ledighed, så er vi altid behjælpelige med at besvare både store og små spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at stable den helt rette fest på benene, når du booker The Great Gatsby Band. Kontakt Showbizz Danmark på showbizz@showbizz.dk eller på telefon 70 27 03 07.

Man kan også altid følge med på vores Instagram og YouTube, hvor vi jævnligt deler opslag af vores mange dygtige artister og musikere.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på The Great Gatsby Band, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?