Book The Great Gatsby Band på 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Great Gatsby Band

Charleston orkester genskaber de vilde 20'er vibes

Oplev et velorganiseret og i særdeleshed velspillende jazzband, der genskaber lyden af 20'ernes komplekse rytmer, der får alle i godt humør. Bandets jazzede toner giver de fleste lyst til at svinge hofterne, og der bydes op til både dans og sang, hvis man er i selskab med The Great Gatsby Band.

I får fornøjelsen af super fedt ottemandsband med syv musikere og sangerinde. Repertoiret er Roaring 20’s, Charleston og Great Gatsby. Bandet spiller det helt rigtige jazzede, groovy og oldschool-skramlede repertoire, som passer til den stilart. Lyt eksempelvis til nummeret It Don't Mean A Thing - If It Ain't Got That Swing, som bandet spiller med bravur.

Derudover bærer bandet et fedt outfit, der understøtter det hele og sætter den helt rigtige stemning. Besætningen er vokal/trompet, klarinet/saxofon, piano, guitar, bas, trommer og percussion. De mange instrumenter medfører en stor overlegenhed, når bandet tager dem i brug og spiller musik af bedste kaliber.

Book The Great Gatsby Band

Hvis ikke du allerede er overbevist om, at The Great Gatsby Band kommer til at sætte gang i din fest, hvad end det er en firmafest, temafest, fødselsdag eller arrangement, hvor dans og glæde skal være i højsædet, så tage endelig kontakt til os, og lad os i samarbejde med dig arrangere en festlig aften.

Skulle du sidde inde med spørgsmål vedrørende en booking af bandet såsom pris, sceneareal og ledighed, så er vi altid behjælpelige med at besvare både store og små spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at stable den helt rette fest på benene, når du booker The Great Gatsby Band. Kontakt Showbizz Danmark på showbizz@showbizz.dk eller på telefon 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
Print
The Great Gatsby Band er tilføjet i priskategorierne
20.000-30.000
30.000+

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af The Great Gatsby Band, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters