Book Susanne Elmark på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Susanne Elmark

Operasangerinde med international karriere

Den danske sopran Susanne Elmark står på toppen af sin internationale operakarriere. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i mere end tyve år har hun været efterspurgt til de nærmest halsbrækkende sopranpartier såsom ’Nattens Dronning’ i Tryllefløjten, ’Lulu’ i Alban Bergs Lulu og ’Konstanze’ i Bortførelsen fra Seraillet.

Med disse stykker har Susanne Elmark optrådt bl.a. i München, Madrid, Berlin, Barcelona, Buenos Aires, Zürich og Wien. Hendes karriere begyndte i 1992 på Østre Gasværk Teater hos teaterchef Morten Grunwald.

Efterfølgende har hun primært stået på de store, udenlandske operascener verden over. Dog var hun tilbage i år 2000 at høre som Christine i Phantom of the Opera, da den havde premiere på Det Ny Teater, og hun har endda også haft tid til at lægge stemme til tegnefilm som bl.a. den danske Pocahontas.

De senere år har Susanne Elmark udmærket sig i ekvilibristiske partier i musikkens Formel 1, specielt inden for nyskrevne værker. Til denne genre hører også operaen Die Soldaten, som operasangerinden har haft sin allerstørste succes med verden over. Den djævelsk vanskelige rolle, som ’Marie’ har Susanne Elmark sunget i Berlin, Zürich, Buenos Aires, Nürnberg og Madrid. Hendes præstation i denne rolle verden over gav hende i 2017 DR’s ”P2 Pris for Bedste Koncertoplevelse”.

Book Susanne Elmark

Skal du afholde et modent og sobert arrangement med smukke toner fra en af Danmarks mest anerkendte sangfugle og -talenter, så book Susanne Elmark. Hun formår at overraske publikum med sin store stemme og sit høje niveau.

Book operasangerinden, hvis du ønsker at give dine gæster og dig selv en koncertoplevelse inden for opera, som I sent vil glemme. Publikum bliver blæst bagover, allerede når de første toner breder sig i lokalet og endda endnu mere jo længere ind i musikoplevelsen, vi kommer. Ambitiøse Susanne Elmark overrasker og imponerer med sin sopranstemme og leverer ganske enkelt en helt igennem fantastisk koncertoplevelse til sit publikum. Du og dine gæster vil få stor glæde af at booke Susanne Elmark og høre hendes stemme live.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Susanne Elmark, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?