Book Susanne Elmark på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Susanne Elmark

Operasangerinde med international karriere

Den danske sopran Susanne Elmark står på toppen af sin internationale operakarriere. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i mere end tyve år har hun været efterspurgt til de nærmest halsbrækkende sopranpartier såsom ’Nattens Dronning’ i Tryllefløjten, ’Lulu’ i Alban Bergs Lulu og ’Konstanze’ i Bortførelsen fra Seraillet.

Med disse stykker har Susanne Elmark optrådt bl.a. i München, Madrid, Berlin, Barcelona, Buenos Aires, Zürich og Wien. Hendes karriere begyndte i 1992 på Østre Gasværk Teater hos teaterchef Morten Grunwald.

Efterfølgende har hun primært stået på de store, udenlandske operascener verden over. Dog var hun tilbage i år 2000 at høre som Christine i Phantom of the Opera, da den havde premiere på Det Ny Teater, og hun har endda også haft tid til at lægge stemme til tegnefilm som bl.a. den danske Pocahontas.

De senere år har Susanne Elmark udmærket sig i ekvilibristiske partier i musikkens Formel 1, specielt inden for nyskrevne værker. Til denne genre hører også operaen Die Soldaten, som operasangerinden har haft sin allerstørste succes med verden over. Den djævelsk vanskelige rolle, som ’Marie’ har Susanne Elmark sunget i Berlin, Zürich, Buenos Aires, Nürnberg og Madrid. Hendes præstation i denne rolle verden over gav hende i 2017 DR’s ”P2 Pris for Bedste Koncertoplevelse”.

Book Susanne Elmark

Skal du afholde et modent og sobert arrangement med smukke toner fra en af Danmarks mest anerkendte sangfugle og -talenter, så book Susanne Elmark. Hun formår at overraske publikum med sin store stemme og sit høje niveau.

Book operasangerinden, hvis du ønsker at give dine gæster og dig selv en koncertoplevelse inden for opera, som I sent vil glemme. Publikum bliver blæst bagover, allerede når de første toner breder sig i lokalet og endda endnu mere jo længere ind i musikoplevelsen, vi kommer. Ambitiøse Susanne Elmark overrasker og imponerer med sin sopranstemme og leverer ganske enkelt en helt igennem fantastisk koncertoplevelse til sit publikum. Du og dine gæster vil få stor glæde af at booke Susanne Elmark og høre hendes stemme live.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters