Book Susanne Elmark på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Susanne Elmark

Operasangerinde med international karriere

Den danske sopran Susanne Elmark står på toppen af sin internationale operakarriere. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i mere end tyve år har hun været efterspurgt til de nærmest halsbrækkende sopranpartier såsom ’Nattens Dronning’ i Tryllefløjten, ’Lulu’ i Alban Bergs Lulu og ’K...

Operasangerinde med international karriere

Den danske sopran Susanne Elmark står på toppen af sin internationale operakarriere. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i mere end tyve år har hun været efterspurgt til de nærmest halsbrækkende sopranpartier såsom ’Nattens Dronning’ i Tryllefløjten, ’Lulu’ i Alban Bergs Lulu og ’Konstanze’ i Bortførelsen fra Seraillet.

Med disse stykker har Susanne Elmark optrådt bl.a. i München, Madrid, Berlin, Barcelona, Buenos Aires, Zürich og Wien. Susanne Elmarks karriere begyndte i 1992 på Østre Gasværk Teater hos teaterchef Morten Grunwald. Efterfølgende har hun primært stået på de store udenlandske operascener verden over. Dog var hun tilbage i år 2000 at høre som Christine i Phantom of the Opera, da den havde premiere på Det Ny Teater, og hun har lagt stemme til tegnefilm, er bl.a. den danske Pocahontas.

De senere år har Susanne Elmark udmærket sig i ekvilibristiske partier i musikkens Formel 1, specielt indenfor nyskrevne værker. Til denne genre hører også operaen Die Soldaten, som Susanne Elmark har haft sin allerstørste succes med verden over. Den djævelsk vanskelige rolle, som ’Marie’ har Susanne Elmark sunget i Berlin, Zürich, Buenos Aires, Nürnberg og Madrid. Hendes præstation af denne rolle verden over gav hende i 2017 DR’s ”P2 Pris for Bedste Koncertoplevelse”.

Læs mereVis mindre
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters