Book Bjarne Pilegaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Bjarne Pilegaard

Silent Piano musik med jazztoner

Blide jazztoner, kendte temaer fra den klassiske verden, filmmusik og underholdning for kendere. Et bredt spekter af titler, lige fra 60’ernes start og helt op til nutidens nuller.

Det er varemærket for Bjarne Pilegaard, der er uddannet i den klassiske grundskole. Han har en baggrund som selskabsmusiker gennem mere end 30 år. Han...

Silent Piano musik med jazztoner

Blide jazztoner, kendte temaer fra den klassiske verden, filmmusik og underholdning for kendere. Et bredt spekter af titler, lige fra 60’ernes start og helt op til nutidens nuller.

Det er varemærket for Bjarne Pilegaard, der er uddannet i den klassiske grundskole. Han har en baggrund som selskabsmusiker gennem mere end 30 år. Han har produceret fire professionelle sommerrevyer oveni rollen som kapelmester, komponist og tekstforfatter.

Bjarne Pilegaard har i en 5-årig periode fungeret som pianist i samarbejde med den klassiske balletskole og gennem en årrække været kapelmester for egen jazzkvartet. Et sammenkog af disse forskellige stilarter har udviklet sig til en helt unik og speciel musikstil.

Hvis dine gæster skal have en musikalsk oplevelse, hyggeligt og afdæmpet diner musik og hvor gæsterne kan tale sammen uden afbrydelser, så er Bjarne Pilegaard den rigtige mand.

”Toner fra himlen” med Bjarne Pilegaard ved tangenterne

Bjarne Pilegaard hylder mesteren med 5 kvarters koncert, krydret med anekdoter fra et liv med Bent Fabricius-Bjerre. I løbet af denne koncert kommer der ”Toner fra himlen” i form af musik, udelukkende skrevet af Bent Fabricius-Bjerre.

Bjarne Pilegaard har igennem de seneste 50 år hentet inspiration fra netop denne store musiker og spiller solo på flygel eller el-piano. Når der skal yderligere musikere på banen, benytter han sig af ”The Roland Orchestra” der kommer til udtryk gennem forud indspillede arrangementer.

I løbet af de ca. 5 kvarter koncerten varer bydes der på alle de kendte klassikere som Alley Cat, Temaet fra Matador, Duerne Flyver og mange andre. Men også andre knapt så kendte melodier flyder ud af højtalerne.

Pianist Bjarne Pilegaard og sangerinde Pernille Woller hylder Bent Fabricius-Bjerre med 2x40 min. koncert, krydret med anekdoter fra et liv med mesteren. Pernille Woller har en bred sangerfaring med alt fra lettere klassisk, over den danske sangskat til jazz og pop og meget andet.

Musikalitet og humor - til kvinder, der har alt

Vil du overraske din kæreste eller hustru med musikalsk og humoristisk underholdning, så vil det være en god idé at få besøg af Bjarne Pilegaard og Torleif Steinstø.

Kgl. Operasanger Torleif Steinstø og pianist Bjarne Pilegaard har sammensat en lille halv time til ”kvinden der har alt”. Humoristiske minutter i ord og toner. De to musikere mødtes tilbage i 2018 og har siden arbejdet tæt sammen på mange forskellige fronter, med klassisk og populær musik.

Torleif Steinstø har været tilknyttet det kgl. Operakor på Operaen i København gennem de seneste 16 år. Han kommer oprindelig fra Sverige og kan med sin stemme og humoristiske indre, samt en helt naturlig charme, fremføre de fleste klassikere fra operaverdenens alvor over operetter til rock’ens festlige slagere, som f.eks Tom Jones.

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Pris
Bjarne Pilegaard er tilføjet i priskategorien
3000-6000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Bjarne Pilegaard, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk