Book DJ:N:DRUMS FEAT SAX på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

DJ:N:DRUMS FEAT SAX

DJ-musik og live-instrumenter

DJ:N:DRUMS kombinerer det bedste fra to verdener: DJ-musik og live-instrumenter. Der er ingen tvivl om, at gruppen stråler af talent og musikalitet, når de fyrrer op for musikken. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at opleve dem live, så er det ved at være tid!

Det er DJ's, der behersker en bred vifte af genrer såsom lounge, jazz og partymusik, leveret med stil og ekspertise. Udstyret med en DJ-pult og et elektronisk trommesæt, sætter DJ:N:DRUMS nye standarder for den traditionelle DJ-oplevelse. Deres unge og velklædte fremtoning overgås kun af deres årelange erfaring inden for musikken. Den perfekte timing, der kræves for at kombinere DJ-mix og live-musik, er tydelig i deres optræden.

Med et omfattende repertoire, der spænder fra 60'erne og frem til i dag, er det garanteret, at dansegulvet får en ordentlig omgang, når DJ:N:DRUMS leverer hit på hit. De elektroniske trommer giver DJ-pulten en ekstra dimension, der skaber en nærværende liveoplevelse og tilføjer både energi og stemning til festen.

DJ:N:DRUMS medbringer professionelt udstyr, herunder lyd og lys, der sikrer en gennemført oplevelse med disse dygtige musikere.

DJ:N:DRUMS i flere konstellationer

Hvis du ønsker at forstærke din oplevelse yderligere, kan du også booke DJ:N:DRUMS med en saxofonist og give dine gæster en helt unik og fænomenal musikoplevelse. Denne konstellation kaldes DJ:N:DRUMS FEAT SAX.

Erfaring, spilleglæde og passion for god musik er kendetegnende for DJ:N:DRUMS. De tager deres publikum med på en musikalsk tidsrejse gennem de største hits fra fem årtier. Den fantastiske trommerytme hæver feststemningen til nye højder og kan yderligere intensiveres med en live saxofonist, der forener DJ-mix og livebandsoplevelsen på en unik måde.

DJ:N:DRUMS er det rette valg, hvis du vil give dit publikum en uforglemmelig oplevelse med et band, der ikke blot får dem på dansegulvet, men også skaber en fælles og fantastisk stemning med deres genfortolkninger af store hits.

Book DJ:N:DRUMS

På grund af deres brede repertoire er DJ:N:DRUMS velegnede til enhver lejlighed, uanset om det er fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester eller enhver anden festlig begivenhed.

Hvis du selv ønsker at booke DJ:N:DRUMS til dit næste arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan benytte kontaktformularen på vores hjemmeside, sende en mail til showbizz@showbizz.dk eller kontakte os telefonisk på 70 27 03 07.

Vi vil være behjælpelige så hurtigt som muligt med information og priser for DJ:N:DRUMS samt besvare alle dine spørgsmål.

 

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på DJ:N:DRUMS FEAT SAX, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?