Book DJ Lille Lars på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

DJ Lille Lars

Garant for Fest og Farver

Med over tre årtiers erfaring som en respekteret radiovært, DJ og konferencier, har Lille Lars sat sit præg på den danske underholdningsverden.

Lars er ikke blot en DJ, han er en lydhør kunstner, der sætter en ære i at opfylde kundernes specifikke ønsker. Han tør med selvsikkerhed love en sand "Dansegaranti", for med ham ved roret er en sjov aften og et fyldt dansegulv uundgåeligt.

Som en mainstream DJ bringer Lars kun de mest ikoniske hits fra 80'erne og frem til i dag direkte til dansegulvet. De seneste år har han specialiseret sig i at skabe uforglemmelige 90'er-fester, hvor nostalgien får folk til at danse hele natten lang.

Han leverer det hele - fra firmafester til kommercielle events, bryllupper, sølvbryllupper og runde fødselsdage. For private arrangementer skaber han den perfekte stemning efter middagen, alt imens han er åben for at tilpasse sig ethvert behov.

Den velkendte, sprøde stemme fra radioen siden 1989

Med en imponerende karriere bag sig som vært på nogle af de mest lyttede radioprogrammer på The Voice, NOVA, Radio 100 & Pop FM siden 1989, og med de seneste to år på Pop FM's eftermiddagsslot, har Lars etableret sig som en sand institution inden for dansk radio.

Som konferencier har han ledet en række prestigefyldte begivenheder, herunder Voice-koncerterne i Tivoli og "Vi elsker 90'erne"-turnéerne.

Lars er kendt for sin pålidelighed og professionalisme, hvilket gør ham til en favorit blandt både virksomheder og private arrangører. Hans evne til at skabe en gnidningsløs og mindeværdig oplevelse, hvor produktionen altid er under kontrol, og hvor musikken leveres i topklasse, sikrer, at festarrangøren aldrig bliver skuffet.

Book Lille Lars

Ønsker du at booke Lars til dit kommende arrangement? Se frem til en kunstner, der ikke blot leverer musik, men også skaber en unik stemning og oplevelse. Lars mestrer kunsten at forstå sit publikum og føle energien i lokalet.

Kontakt os via kontaktformularen på vores hjemmeside eller send en direkte mail til showbizz@showbizz.dk. Alternativt, ring til os på telefonnummer 70 27 03 07, og vi vil med glæde hjælpe med at arrangere din næste begivenhed på bedste vis.

Er du nysgerrig på vores andre tilbud? Følg os på Instagram og YouTube, hvor vi ofte deler opslag med vores talentfulde kunstnere og musikere.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på DJ Lille Lars, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?