Book DJ Rolf på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

DJ Rolf

Erfaren, energisk og alsidig DJ

DJ Rolf, med over tre årtiers erfaring bag pladespillerne, har været en prominent figur inden for DJ- og radiobranchen siden 1989. Hans karriere begyndte primært på diskoteker, men gennem årene har han udvidet sit virkefelt og leveret uforglemmelige oplevelser på alt lige fra eksklusive events til private fester.

Et af højdepunkterne inkluderede hans deltagelse ved Vi Elsker 90’erne i Danmark og Sverige i sommeren 2017, hvor han underholdt mere end 110.000 festglade gæster. Gennem samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte DJ’s har DJ Rolf opbygget en bred erfaring og et imponerende repertoire. Hans musikstil er mangfoldig og strækker sig fra de legendariske toner fra 70’erne og frem til de seneste hits.

Med en forkærlighed for lange mix leverer han musikalske rejser, der får folk til at danse natten lang. Fleksibilitet er nøgleordet, og DJ Rolf tilpasser sig altid publikums ønsker – ingen ønsker er for besværlige.

DJ om natten, radiovært om dagen

Måske har du hør eller set Rolf før? Udover at indtage scenen som DJ og sætte gang i festen, fungerer DJ Rolf nemlig også som en stemme i æteren. Som radiovært hos Bauer Media, der driver en række af landets mest populære radiostationer, herunder Nova FM, Pop FM, Radio 100, The Voice, myROCK og Radio Soft, bringer han sin musikalske ekspertise og entusiasme direkte ud til lytterne. Især som vært på Pop FM og Radio 100 bringer han glæde og energi til radiobølgerne.

Med sit brede repertoire og alsidige musikalske stil er DJ Rolf en anbefalelsesværdig tilføjelse til enhver lejlighed. Uanset om det er fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester eller andre festlige begivenheder, så formår han altid at skabe den perfekte stemning og sørge for, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse.

Book DJ Rolf

Hvis du skulle være nysgerrig på at vide mere, eller hvis du er interesseret i at få DJ Rolf til at sætte gang i din næste begivenhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at arrangere den perfekte musikalske kulisse til enhver lejlighed.

Du kan bruge kontaktformularen på vores hjemmeside til at sende os en besked, eller du kan sende en mail direkte til showbizz@showbizz.dk. Alternativt er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 70 27 03 07, og vi vil være mere end glade for at hjælpe med at arrangere den næste begivenhed på bedste vis.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder, kan man altid følge med på vores Instagram og YouTube, hvor vi jævnligt deler opslag af vores mange dygtige artister og musikere.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på DJ Rolf, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?