Book Chief 1 på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Chief 1

Faderen til dansk rap

Chief One behøver ingen nærmest ingen længere introduktion: Gennem tre årtier har den populære DJ været på toppen af den danske musikbranche. Som sangskriver og producer har han stået bag navne som Danser med Drenge, Drengene fra Angora, Michael Learns To Rock, Nik & Jay og L.I.G.A.

Chief One fik sit gennembud i 1980’erne med Rockers By Choice, og den nye rapgruppe gjorde deres entré på MTV. I de seneste år har han været en aktiv sangskriver til Dansk Melodi Grand Prix sammen med sin gode makker Remee. I 2017 skrev han hittet Vente Pa Ca til Ricky Martin, og sangen blev set over 1,4 mia. gange på YouTube og ligget nr. 1 på hitlisterne i over 22 lande.

Oplev DJ Chief 1

Hans tekster er ofte dybtgående og samfundskritiske, hvilket har givet ham en dedikeret følgerskare og respekt i branchen. Som sangskriver har han både skrevet sange til sig selv og andre artister. Chief 1 er med andre ord faderen til den danske rap og en international mester i popsnedkeri, som du kan booke til dit næste arrangement.

Udover sin musikalske karriere har han også været aktiv som radiovært og tv-personlighed og har bidraget til at udbrede kendskabet til hiphopkulturen i Danmark. Chief 1 har bl.a. deltaget i programmet Toppen af Poppen. Han fortsætter med at være en inspirationskilde for både unge og etablerede kunstnere i den danske musikscene.

Book Chief 1

Skal du holde et arrangement eller fest, hvor der skal sættes gang i dansegulvet? Så book Chief One. Du kan se frem til en række velkendte numre, som alle kender. Hans musik dækker over mere end de seneste tre årtier, og derfor kan du være sikker på, at repertoiret spænder bredt og egner sig til ethvert publikum. Du kan både booke Chief 1 med band eller alene.

Kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, så hjælper vi dig med at arrangere det mest oplagte musikalske indslag til din begivenhed. Hvad end du skal holde bryllup eller firmafest, er Chief 1 et oplagt valg. Vi ser frem til at booke underholdning til dit event! Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Galleri
Video
Pris
Print
Chief 1 i farve med solbriller Chief 1 bag røde tremmer Chief 1 close-up og peger ind i kameraet Chief 1 i farve med hvid baggrund og head set i hånden Chief 1 i farve med head set om halsen
Chief 1 i farve med blomstret trøje Chief 1 kvadratisk foto ved hvid baggrund Chief 1 står med headset i hånden Chief 1 holder sig for ørene

Ønsker du priser på Chief 1, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?