Book Jakob Sveistrup på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

JAKOB SVEISTRUP

TÆNDER PÅ AT SYNGE FOR JER

Siden han vandt Det danske Melodi Grand Prix i 2005, har Jakob Sveistrup stået på utallige scener i Danmark. Hans to første albums solgte henholdsvis platin og guld, hvilket sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der med garanti var kommet for at blive.

Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul- og pop-sangere i Danmark. Jakob Sveistrup synger med indlevelse, hjerte og kraft. Han formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når Jakob Sveistrup også kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene rejser sig, er man sikret en oplevelse med en stor sanger.

Jakob Sveistrup koncert

Jakob Sveistrups ærlige, sikre og charmerende måde at stå foran sit publikum på har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob Sveistrup kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv.

Han taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv, at han har brug for, at folk giver noget tilbage, for at han kan præstere 120%. Se derfor frem til en tilstedeværende oplevelse med de bedste sange fra Jakob Sveistrup.

Det bliver som regel nemt for alle blandt publikum at give den max gas til alle hans kendte numre såsom Tænder på dig, Én lille fejl, Talking to You, Sommernat og Forever and a Day. Selv i 2005 som Dansk Melodi Grand Prix vinder og frem til i dag formår Jakob Sveistrup at få folk op af stolene.

BOOK Jakob SVEISTRUP

Når man booker Jakob Sveistrup, kan hans optræden opleves i flere konstellationer. Han kan ses på scenen solo eller som gæsteartist til større firmafester, a cappella i kirker eller til bryllupper, med akkompagnement eller med hele sit band på 4-5 mand.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan booke Jakob Sveistrup til dit næste arrangement? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 27 03 07. Hos Showbizz Danmark er du altid sikker på at få gode råd og inspiration til din kommende begivenhed, så den bliver præcis, som du og dine gæster ønsker.

Er du nysgerrig på, hvad du ellers kan booke hos os til andre festlige og underholdende anledninger, så følg meget gerne med på vores Instagramprofil. Her deler vi en masse smagsprøver på, hvad vi ellers tilbyder - herunder børneshows, enhver slags af musikalske liveoptrædener og stand-up.

Galleri
Video
Pris
Print
Book Jakob Sveistrup koncert Book Jakob Sveistrup Dansk Melodi Grand Prix vinder 2005
Gør tænder på dig af Jakob Sveistrup Jakob Sveistrup tænder på dig

Ønsker du priser på Jakob Sveistrup, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters