Book Jakob Sveistrup på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

JAKOB SVEISTRUP

TÆNDER PÅ AT SYNGE FOR JER

Siden han vandt Det danske Melodi Grand Prix i 2005, har Jakob Sveistrup stået på utallige scener i Danmark. Hans to første albums solgte henholdsvis platin og guld, hvilket sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der med garanti var kommet for at blive.

Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul- og pop-sangere i Danmark. Jakob Sveistrup synger med indlevelse, hjerte og kraft. Han formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når Jakob Sveistrup også kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene rejser sig, er man sikret en oplevelse med en stor sanger.

Jakob Sveistrups ærlige, sikre og charmerende måde at stå foran sit publikum på har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob Sveistrup kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv. Jakob Sveistrup taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv, at han har brug for, at folk giver noget tilbage, for at han kan præstere 120%.

BOOK Jakob SVEISTRUP

Når man booker Jakob Sveistrup, kan hans optræden opleves i flere konstellationer. Han kan ses på scenen solo eller som gæsteartist til større firmafester, a cappella i kirker eller til bryllupper, med akkompagnement eller med hele sit band på 4-5 mand.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan booke Jakob Sveistrup til dit næste arrangement? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 23 03 07. Hos Showbizz Danmark er du altid sikker på at få gode råd og inspiration til din kommende begivenhed, så den bliver præcis, som du og dine gæster ønsker.

Galleri
Video
Pris
Print
Jakob Sveistrup er tilføjet i priskategorien
10.000-20.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Jakob Sveistrup, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters