Book Thomas Pedersen hos Showbizz.dk - Telefon: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Thomas Pedersen

Book Den Syngende Bager fra "Voice"

Nyd en stemningsfuld aften i selskab med Den Syngende Bager
Det er snart mange år siden, Thomas Pedersen, deltog i det populære TV-program ”Voice” på TV2, hvor han tog dommerne med storm og lagde hele Danmark ned med sin rå stemme og sit selvsikre guitar-arbejde. Den Syngende Bager er gennem årene blevet endnu stærkere og har nu en nærmest fyldt koncert-kalender foran sig, hvor han, som han selv siger: ”Kan gøre en masse mennesker glade med sin optræden”.
Thomas Pedersen fra 'Voice' har med sin helt egen fortolkning af nogle af de største klassikere opnået stor popularitet alle steder. Thomas Pedersen har nu opgivet sit 37 timers job som bager, hvor han ellers blev kaldt 'Den Syngende Bager'. Et navn der stadig hænger ved. Thomas Pedersen har efter sin medvirken i Voice udgivet et album, som indeholder en række af de bedste engelske og danske klassikere. Med andre ord, Thomas Pedersen fra Farsø har allerede taget Danmark med storm, og han er klar til også at rive tæppet væk under sit næste publikum.

Den Syngende Bager

Den Syngende Bager, som Thomas Pedersen fra 'Voice' også bliver kaldt, har for længst opgivet sit fuldtidsjob for at hellige sig et liv i musik-branchen. Et valg han aldrig har fortrudt. Siden Den Syngende Bager i 2008 nåede finalen i Voice, har han turneret Danmark rundt på større og mindre spillesteder, hvor masser af begejstrede fans kan bekræfte, at han traf den rigtige beslutning, da han kvittede sit job som bager i Nordjylland.

Med sin helt egen fortolkning af nogle af de største klassikere, har Den syngende Bager opnået stor popularitet ved alle sine optrædener. Gasolin, DAD, Leonard Cohen, Creedence, Big Fat Snake, Tina Turner, Hanne Boel, Johnny Cash, Michael Jackson, Smokie og Deep Purple er nogle af de kunstnere, der figurerer på det store repertoire. Thomas har en stærk og kraftfuld stemme som bakkes op af et gedigent guitar-arbejde. Den Syngende Bager har tillige udgivet en CD med titlen ”Halleluja”, som refererer til en sang af Leonard Cohen, som betyder alt for ham. CD´en indeholder desuden en række af de bedste engelske og danske klassikere. Den Syngende Bager er i høj grad en solist, der skal opleves live. Han synger og performer altid med stor entusiasme og spilleglæde og giver sig selv på den anden side af 120% - hver gang! Den Syngende Bager kan bookes til både større og mindre arrangementer.

Den Syngende Bager pris

Book Den Syngende Bager til favorabel pris
Den Syngende Bager optræder i Danmark hele året rundt. Hans show kan naturligvis tilpasses både større og mindre arrangementer ligesom Den Syngende Bager også er særdeles velegnet som solist til specielle lejligheder, som fx bryllupper og firmafester, hvor det tit er muligt at booke Den Syngende Bager til en skarp pris. Den Syngende Bager kan underholde det helt lille selskab med intim og hyggelig musik og stemning og kan samtidig spille op til dans, hvor flere gæster er samlet. Thomas Pedersen mestrer et stort musik-repertoire og tager gerne imod ønsker fra publikum.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders hyggelige aften i selskab med Den Syngende Bager.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Thomas Pedersen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Thomas Pedersen

Mikkel Lux Larsen, Arkitekt. Arealudvikling Teknik & Miljø, Esbjerg

"Alle var blown away. Der var dans og glade dage, og folk gik hjem meget senere end de plejer. Thomas Pedersen bidrog virkelig til at det blev en rigtig god julefrokost.
Tusind tak for hjælpen - og sig endelig tak til Thomas for en fantastisk fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters