Book Thomas Pedersen hos Showbizz.dk - Telefon: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Thomas Pedersen

Også kendt som ”Den Syngende Bager”

Nyd en stemningsfuld aften i selskab med Den Syngende Bager! Det er snart mange år siden, Thomas Pedersen, deltog i det populære TV-program ”Voice” på TV2, hvor han tog dommerne med storm og lagde hele Danmark ned med sin rå stemme og sit selvsikre guitar-arbejde. Thomas er gennem årene blevet endnu stærkere og har nu en nærmest fyldt koncertkalender foran sig, hvor han, som han selv siger: ”Kan gøre en masse mennesker glade med sin optræden”.

Kim Larsen møder Johnny Cash, med Elvis som forsanger. Alt dette og meget meget mere er garanti for en oplevelse i særklasse. Thomas er musiker med stort M, og levere et show i verdensklasse. Hvis bare der var en mulighed for at have et helt band i sin hule hånd…Det er der! Uden snyd eller effekter viser Thomas, hvordan man med sine fingre og guitar kan spille både; bas, guitar, tromme og banjo ud af en ganske almindelig guitar!

Oplev Den Syngende Bager

Gennem humor og rytmiske genialiteter kan du opleve, hvordan alle sange du kender, bliver smeltet sammen til et show for publikum i alle aldre. Thomas har deltaget i fjernsynet som “Den Syngende Bager” i Danmark har talent. Og siden 2008 droppet bagertjansen for at leve af sin musik.

Intet job er for småt, ingen scene er for stor! Med andre ord: Thomas Pedersen fra Farsø har allerede taget Danmark med storm, og han er klar til også at rive tæppet væk under sit næste publikum. Book Thomas nu og få en oplevelse for livet.

Book Thomas Pedersen til favorabel pris

Thomas optræder i Danmark hele året rundt. Hans show kan naturligvis tilpasses både større og mindre arrangementer, ligesom han også er særdeles velegnet som solist til specielle lejligheder, som f.eks. til bryllup og firmafest, hvor det tit er muligt at booke ham til en skarp pris. Thomas kan underholde det helt lille selskab med intim og hyggelig musik og stemning og kan samtidig spille op til dans, hvor flere gæster er samlet. Thomas Pedersen mestrer et stort musik-repertoire og tager gerne imod ønsker fra publikum.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders hyggelige aften i selskab med Den Syngende Bager.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Thomas Pedersen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Thomas Pedersen

Mikkel Lux Larsen, Arkitekt. Arealudvikling Teknik & Miljø, Esbjerg

"Alle var blown away. Der var dans og glade dage, og folk gik hjem meget senere end de plejer. Thomas Pedersen bidrog virkelig til at det blev en rigtig god julefrokost.
Tusind tak for hjælpen - og sig endelig tak til Thomas for en fantastisk fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?