Ivan Pedersen and Backseat på 70 27 03 07 hos Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ivan Pedersen and Backseat

En rockoplevelse i storformat

Ivan Pedersen and Backseat begyndte deres musikalske rejse først i 1990'erne. Den gang under navnet Backseat Boys. Boys blev dog senere slettet, så Ivan Pedersen og Backseat blev gruppens navn. De udgav sammen et hav af albums i 1990’erne og har flere gange turneret landet tyndt indtil de i 1999 rejste sig fra bagsædet og gik hver til sit. Ivan Pedersen fandt dog senere sammen med Backseat igen, og igennem mange år har de begejstret rockfans over hele landet. Otte nomineringer til adskillige Grammy-uddelinger og en væg dækket af plader i ædle metaller taler sit tydelige sprog.

Lidt historie om Ivan Pedersen

Ivan Pedersen blev født i 1950 og voksede sig stødt og roligt til en mand på knap 2 meter. Han var altid nysgerrig på musik, sang og tekster - en interesse hans far og mor tog del i, da far spillede på sav, mandolin og harmonika og mor sang. Ivan dannede tidligt gruppe McKinleys med nogle af sine venner fra dengang. I bandet spillede Ivan trommer. Senere blev Ivan en del af den dengang populære gruppe Laban, hvor spillede og sang duet med den danske sangerinde, Lecia Lønsson. Sammen lå de flere gange i toppen af de danske poplister og modtog platin for deres mange albums. De spillede koncerter over hele landet og optrådte bl.a. ved Melodi Grand Prix. I samme periode indledes et årelangt samarbejde med MOONJAM, hvor Ivan dels synger kor live og på plade og senere bidrager med tekster til sangene.

Book Ivan Pedersen i forskellige konstellationer

Ivan Pedersen and Backseat har ramt lige i hjertet på danskerne – et liveband - et granvoksent rockkapel, der er kendt og elsket af alle. Men Ivan Pedersen har gennem alle årene udviklet sig i et væld af forskellige retninger og senest i 2023 er  han en del af Akademiet, som også tæller Knud Møller, Nikolaj Christensen, Ester Brohus, Rie Rasmussen, Alex Nyborg Madsen og Rikke Thomsen. En super solid samling artister, der går på scenen sammen. Akademiet spiller over hele Danmark. Som noget helt nyt er Nanna Larsen og Ivan Pedersen også på tur i 2023 og udgiver også et album, der er store forventninger til. Kontakt Showbizz Danmark for mere information og booking af Ivan Pedersen. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Pris
Print
Book Ivan Pedersen & Backseat smilende sort hvid Ivan Pedersen & Backseat med arme rundt om ben
Ivan Pedersen & Backseat med sort skjorte og sort baggrund Ivan Pedersen & Backseat nærbillede sort hvid - coverbillede

Ønsker du priser på Ivan Pedersen and Backseat, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters