Book Mette Ekeløf på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Mette Ekeløf

Forførende saxofonist

Mette Ekeløf er en af få kvindelige saxofonister i DK og desuden en af de meget få af slagsen, som spiller popmusik (80´er og nyere hits) - og hun gør det på sin helt egen måde. Den forførende tenorsaxofon spilles med en rå, sprød og intens tone varierende med en blød, følsom og luftig sax alt efter sangvalg. Covers og kendte popsange får - med variation og improvisation - et twist. Backtrack´ene blender skønt med lyden af den lækre sax. Mette er også sanger og pianist og har derfor en god og helt speciel evne til at fortolke sangene på sax´en. Mette har sunget og spillet saxofon og klaver i hele sit liv, og musikken er i den grad en passion! Den store kærlighed til musikken og det musikalske overskud strømmer ud af tragten på sax´en. Nærværet med publikum vægtes meget højt.

Nærværende totaloplevelse

Totaloplevelsen med den sprøde og medrivende sax, det guld- og sølvglimtende tøj, fjerboa´en og de høje hæle, nærværet, smilene, de mange års erfaring, et vanvittigt ”festgen” og den store samhørighed med instrumentet smitter af på publikum (festdeltagerne). Den fælles musikoplevelse skal vække glæde og kunne mærkes i hjertet! Mette går gerne ud på dansegulvet med sin ”trådløse” sax og ”danser med”  - til stor glæde for festdeltagerne. Specielle sang-ønsker til f.eks. et bryllup kan som regel imødekommes.  Repertoiret består primært af en blanding af nye og ældre pop-sange af kunstnere som: Andreas Odbjerg, Blæst, Whitney Houston, Det brune punktum, RayDeeOhh, Tøsedrengene, Drew Sycamore, Lord Siva, SADE, Billy Ocean, Hall & Oates, Bee Gees og mange flere. I kirken kunne en sang som ”Lyse nætter” eller ”Forelskelsessang” (Du kom med alt hvad der var dig) være gode eksempler. Ved juletid kan de amerikanske Christmas-crooners og andre velkendte julehits være på programmet.

Book Mette Ekeløf

Mette spiller og synger desuden i duoen The2Tops og i trioen The3Tops, som evt. kan bookes i forbindelse med sax´en. Mette Ekeløf kan fx bookes til: Bryllupper, receptioner, private- og firma-fester, sølv- og guldbryllupper, begravelser, bestyrelsesmøder, konferencer, events, fyraftens arrangementer, drinks på terrassen, jule arrangementer, ældreunderholdning og alt muligt andet. Mette leverer og medbringer selv alt lys- og lydudstyr. Hvis du ønsker at booke Mette Ekeløf til dit næste arrangement, så kontakt os gerne. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, sende en mail til showbizz@showbizz.dk eller kontakte os på 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Mette Ekeløf, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?