Book Hoffe og Thor på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hoffe og Thor

2 skarpe musikere med højt humør

Der bliver virkelig lagt op til fest, når Martin Hofman "Hoffe" og Thorbjørn THORslund bryder ud i sang og fyrer op for de musikalske kedler. Duoen er specielt velegnet til barer og bodegaer, hvor stemningen får et ekstra pift med de populære kunstnere, der bestemt sørger for en festlig aften. Deres repertoire er kæmpe stort og publikum kan bl.a. glæde sig til sange af Gasolin, Rasmus Seebach,U2, Shubidua, Billy Idol og Maroon 5.

Hoffe og Thor elsker at optræde, og det ses tydeligt i deres performance, som altid er engageret og top-professionel. De tilpasser sig altid publikum og stemning og tager gerne imod musikønsker. Duoen hygger om publikum så alle føler sig godt tilpas - kort sagt: Her er tale om to super professionelle gutter, der kan deres kram – både på guitaren, trommen og i vokalerne.

Kontakt og Booking

Har du brug for en god duo til at sætte stemningen på dit spillested, så er Hoffe og Thor et godt bud. Duoen indeholder et kæmpe katalog af gode, populære sange fra alle de største kunstnere gennem tiden. Både danske og internationale. Hør fx. "Sweet Home Alabama" af Skynard Lenard, "Kald det Kærlighed" af Lars Lilholt, "Lets Dance" af David Bowie og "Mustang Sally" af Commitments. Og det er bare for at nævne nogle få.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om Hoffe og Thor, måske booke en speciel dato? - så kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Hoffe og Thor, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Hoffe og Thor på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Jens Peter sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Jens Peter Løkke Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters