Book Sebastian Klein | Telefon 702 703 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sebastian Klein

Sebastian Klein Show

Sebastian Klein har i de seneste 20 år skabt nogle af de allerbedste og mest kendte tv-programmer for børn. Det er blevet til mange hundrede, forskellige programmer, hvor Sebastian Klein har fornøjet danske børn i alle aldre med show og primært dyr og natur. Men han kan meget mere end tv.

I Sebastian Kleins show får du muligheden for at opleve ham live med alle hans skøre påfund, hans finurlige hjerne og utrolige energi, der gør ethvert show til en hylende, morsom oplevelse. På hidtil uset vis formår Sebastian Klein at blande den helt rigtige cocktail af børne-tv, cirkus, dans og komik. Selv de voksne må give efter for latterkramperne, når Sebastian Klein går amok.

Hele familien kan altså fornøje sig med underholdning af bedste kaliber, når først den alsidige og komiske herre optræder på scenen med en opfindsomhed udover det sædvanlige. Ethvert show vil blive tilpasset efter publikummet, men selvfølgelig vil det være for børn og barnlige sjæle med humor for øje. Du kan se frem til et fantastisk arrangement med den anerkendte børnevært og entertainer.

Sebastian Klein

Sebastian Klein er hovedsagelig kendt for sin medvirken i børne- og ungdomsprogrammerne ’Martin og Ketil’, i ’Naturpatruljen’ som Dr. Pjuskebusk og ’Anton min hemmelig ven’. Der er uden tvivl mange unge voksne i dag, der er vokset op med den humørspredende gut. Dog er Sebastian Klein også anerkendt som skuespiller, foredragsholder og forfatter, så der vil sagtens kunne arrangeres et underholdende arrangement, som egner sig til det mere modne publikum.

I sin selvbiografi ’Fra min faders skygge’ hylder Sebastian Klein sine forældre og fortæller om både de opture samt nedture, som hverdagen byder på. Dette er sikkert noget, de fleste forældre og voksne kan nikke genkendende til og sætte sig ind i.

Book Sebastian Klein

Book Sebastian Klein, hvis du står for børneunderholdning, hvor et kendt ansigt med sikkerhed kan få børn i alle aldre til at more sig og have det sjovt. Og som nævnt er det ikke blot børn, som den komiske tv-vært og skuespiller kan få i hopla. Selv voksne og barnlige sjæle vil føle sig underholdt. Book derfor Sebastian Klein, hvis dit næste event skal spices lidt op med sjov og spas. Der må gerne komme lidt krøller og farve på tilværelsen, og dette mestrer børneværten.

Har du spørgsmål til booking, priser eller noget helt tredje, så kontakt os meget gerne på telefon 70 27 03 07, så hjælper vi dig med at arrangere et forrygende event.

Print
sebastianklein1500
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters