Book Ramasjang Mysteriet på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ramasjang Mysteriet

Mystik og musik for fuld udblæsning

Vinderen af "Årets Bedste Børneprogram 2013", Ramasjang Mysteriet, har for længst taget Danmarks børn med storm. Og det er fuldt forståeligt, for både show og program indeholder alt det, børnene elsker: Sjov, spas, ballade, musik, læring, bevægelse og ikke mindst jo... mysterier, der skal løses. Den opgave er Kristian sat på, og det job klarer han til perfektion.

I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian sammen med en masse børn store mysterier i Ramasjang – og nu tager han showet rundt live. Hvem har snuppet prikken over i´et fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan, Preben Pølsesnak eller en helt fjerde? Disse gåder er bare nogle af de mange mysterier Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære show. Men Kristian kan ikke gøre det alene.. han har brug for børnenes hjælp, så han håber på, at rigtig mange børn er vågne og klar til skurkejagt, så missionen kan begynde.

Kristian Gintberg spiller alle roller selv

Kristian Gintberg er født i 1988 og uddannet journalist og tv-vært. Han begyndte sin karriere i programmet "Lille Nørd" på DR Ramasjang, hvor han sammen med Katrine Bille undersøgte spændende ting i naturen. Lille Nørd blev hurtigt en stor succes, hvor især de mindre børn, hurtigt lærte alle sangene og blev klogere på naturen samtidig. I dag er Kristian Gintberg nok mest kendt for "Ramasjang Mysteriet", hvor han i rollerne som sig selv, sin far og adskillige farverige skurke, forsøger at opklare, hvem der har stjålet ting fra Ramasjang og fra Kristian selv. Programmet er stadig ultra populært for især børn i alderen 3-8 år. I showet kan børnene nu opleve Kristian helt tæt på og selv deltage i opklaringen af de sjove og ret så skøre mysterier. Kristian Gintberg er en professionelt performer med en sjælden grad af entusiasme og interaktion med børnene, som er vilde med showet fra start til slut.

Book Ramasjang Mysteriet med band

Det kan faktisk godt lade sig gøre at booke musik til børnene samtidig med der løses mysterier. For Kristian gør gerne hverdagen lidt mere mystisk, når har tager sit velspillende band med i et fantastisk show fuld af sang, musik og mysterier. Det er en super god måde at aktivere børnene på og et meget populært arrangement, som børnene elsker. For ledige datoer og booking kontakt os gerne på telefon 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk

Du er naturligvis også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.

 

Galleri
Video
Pris
Print
Ramasjang Mysteriet_pressefoto

Ønsker du priser på Ramasjang Mysteriet, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?