Book Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken -70 27 03 07- Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken

Skægge hverdagseventyr

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken består af Hr. Skæg, som alle børn kender fra både "Skæg med Tal" og "Skæg med Bogstaver" og hans gode ven Hr. Overskæg. To tossede typer som alle børn elsker og samtidig kan lære meget af. For er der noget, Hr. Skæg er god til, så er det tal og bogstaver, ord og gåder, og han har altid en masse gode historier.

Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken er et fantastisk medrivende børneshow, hvor alle får et indblik i Hr. Skægs eventyrlige og til tider ret så mærkværdige univers. Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken handler om at finde svar på de mest besynderlige spørgsmål, og hvis det ikke er så ligetil, har de heldigvis den helt utrolige bog, "Bogen om Alt", hvor man virkelig kan læse om... ja alt, som f.eks. hvordan giraf-mælk egentlig smager. Hr. Skæg og Skattejagtsfabrikken gør hverdagen til et eventyr og læring til leg.

Book Hr. Skæg

Indeni Hr. Skæg finder man Mikkel Lomborg, som er uddannet pædagog. Han er født i 1971 og har masser af sang, musik og børnepædagogik i årene. Børnene vil elske at komme tæt på den løjerlige og super populære Hr. Skæg, som er en yderst booket herre med en godt fyldt kalender. Mange institutioner, biblioteker og shoppingcentre booker Hr. Skæg løbende fx. i forbindelse med skolernes ferier. Ønsker du at booke Hr. Skæg, så kontakt os.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på et super sejt børne- & familieshow med Hr. Skæg.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters