Book Sebastians Skøre Safarishow | 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sebastians Skøre Safarishow

Safarishow for alle

Gør jer klar til en farlig og forrygende oplevelse i junglen med Sebastians Skøre Safarishow, et musikalsk eventyr der vil bringe både latter og spænding!

Dette vanvittigt morsomme show er en sand perle inden for børneunderholdning og kandiderer stærkt til titlen som det bedste i sin genre. Sebastian Klein styrer begivenhederne med en utrolig dygtighed og talent, mens han fører publikum gennem junglen.

Du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, bizarre danse og fantastiske artistnumre. Sebastians show kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, og han spreder ustyrlig morskab med sine uforglemmelige numre til både børn og voksne.

Undervejs vil publikum blive introduceret for søde dyr, der også kan være vildt farlige. Du kan være sikker på, at showet vil levere 100% god underholdning hele vejen igennem, og de voksne vil også finde sig selv grinende.

Book Sebastians Skøre Safarishow

Sebastian Kleins skøre påfund og fantastiske danse bliver akkompagneret af de talentfulde musikere Niklas Schneiderman på guitar og kor samt Aleksander Thastum på Bongo/Cajon og kor. Sammen skaber de en magisk atmosfære, der vil få én til at danse og synge med i junglens vilde rytmer.

Så tag med på denne uforglemmelige musikalske rejse ind i junglen, hvor fare og fornøjelse mødes i perfekt harmoni. Sebastians Skøre Safarishow vil efterlade smil på læberne og minder for livet.

Print

Ønsker du priser på Sebastians Skøre Safarishow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters