Book Sebastians Skøre Safarishow | 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sebastians Skøre Safarishow

Safarishow for alle

Gør jer klar til en farlig og forrygende oplevelse i junglen med Sebastians Skøre Safarishow, et musikalsk eventyr der vil bringe både latter og spænding!

Dette vanvittigt morsomme show er en sand perle inden for børneunderholdning og kandiderer stærkt til titlen som det bedste i sin genre. Sebastian Klein styrer begivenhederne med en utrolig dygtighed og talent, mens han fører publikum gennem junglen.

Du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, bizarre danse og fantastiske artistnumre. Sebastians show kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, og han spreder ustyrlig morskab med sine uforglemmelige numre til både børn og voksne.

Undervejs vil publikum blive introduceret for søde dyr, der også kan være vildt farlige. Du kan være sikker på, at showet vil levere 100% god underholdning hele vejen igennem, og de voksne vil også finde sig selv grinende.

Book Sebastians Skøre Safarishow

Sebastian Kleins skøre påfund og fantastiske danse bliver akkompagneret af de talentfulde musikere Niklas Schneiderman på guitar og kor samt Aleksander Thastum på Bongo/Cajon og kor. Sammen skaber de en magisk atmosfære, der vil få én til at danse og synge med i junglens vilde rytmer.

Så tag med på denne uforglemmelige musikalske rejse ind i junglen, hvor fare og fornøjelse mødes i perfekt harmoni. Sebastians Skøre Safarishow vil efterlade smil på læberne og minder for livet.

Print

Ønsker du priser på Sebastians Skøre Safarishow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?