Book Onkel Reje på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Onkel Reje

Book Onkel Reje

Ramasjangs rødmossede ansigt giver rim, røverhistorier og verbale lussinger til alle.

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til familiekoncert med Onkel Reje. Han bryder sig nemlig ikke om at gå i bad – han lugter og er fuldstændig ligeglad. Måske ikke det mest korrekte budskab, men børnene elsker Onkel Reje, som er en særdeles booket børneunderholder. Onkel Reje er blevet en favorit på børnenes musikalske menukort efter sin medvirken på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til historier om mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.

NYHED! Onkel Rejes Skøre Gameshow
Er du den heldige, der kommer på scenen og vinder en af Onkel Rejes skøre konkurrencer? For skørt bliver det, når Ramasjangs frække og upassende onkel giver den gas som gameshowvært, der både kan trylle og synge. Som sædvanligt er humøret usædvanligt højt, når Onkel Reje står på scenen og både børn og voksne kan glæde sig til at synge med på de gamle travere som: "Jeg kan ikke li’ at gå i bad", "Mormor" og den poetiske "Prutte prutte prutte".

Onkel Reje

Lidt om figuren
Onkel Reje er en børnetv-serie fra DR, som er blevet vist siden december 2013. Onkel Reje er en politisk ukorrekt karakter spillet af Mads Geertsen. Onkel Reje har matroshat, hængevom og ryger pibe. Han bander, men kun på dansk, og han giver dårlige råd - kun for at provokere. I 2020 blev der produceret 12 episoder ved navn Onkel Rejes Heavyband. Der blev samtidig udgivet et album under samme navn og afholdt en koncert i Amager Bio, hvor alle 666 billetter til Onkel Reje blev udsolgt på bare en enkelt time. Albummet blev godt modtaget, og fik otte ud af ti point på Heavymetal.dk. I 2022 udkom albummet "En på Snotten med Onkel Reje", der modtog fem ud af seks stjerner i musikmagasinet GAFFA. Et brætspil kaldet "Hjælp Onkel Reje Med At Slå Verdens Største Prut" er også i handlen.

Onkel Reje Book

Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for. Onkel Reje er en særdeles booket herre med en godt fyldt kalender. Ønsker du at booke Onkel Reje så kontakt os. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på et super sejt børne- & familieshow med Onkel Reje.

Galleri
Pris
Print
Onkel Reje tager røven på

Ønsker du priser på Onkel Reje, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters