Book Motor Mille på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Motor Mille

Motor Mille show

Der er fyret op for gassen, når Motor Mille er på. Hun er en super sej pige, som det sidste årti har optrådt på DRs Ramasjang utallige gange. Hun synger, danser og laver spas med børnene, og hun sørger i det hele taget for, at de får alletiders sjove oplevelse med hjem.

Mille har udgivet egne numre, som de fleste børn helt sikkert kender fra Ramasjang eller Cirkus Summarum, og nu kan de også opleve hendes super sjove liveshow, hvor hun underholder alle omkring sig i et hæsblæsende tempo. Dette show er et helt ideelt valg til en dag, hvor jeres børn skal underholdes lidt ekstra. Alle børn plejer at blive henrykte over det underholdende show, hvor der både er fuld gas på sang, musik og dans - og det efterlader altid et stort indtryk hos børn.

Hvem er Motor Mille?

Hvad hedder Motor Mille i virkeligheden? Hendes fulde navn er Mille Gori, og du kender hende måske ikke blot som en suveræn børnevært og entertainer. Hun har nemlig medvirket i flere programmer såsom Den Vildeste Danser og senest i underholdningsprogrammet Øen VIP sammen med andre kendte danskere. Det er dog i rollen som danser og i underholdningsprogrammer for børn, at børneværten har skabt sig en karriere. Hun er utroligt dygtig til at skabe et trygt rum, hvor børn kan føle sig velkomne, og i særdeleshed også er det. I  sit super sejel  kostume er der rig mulighed for, at hun kan bevæge sig til musik og inddrage alle børn. Mille Gori Aka. Motor Mille, har, udover at være en fremtrædende tv-personlighed, udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og medvirket i flere tv-shows. Motor Mille er nu et ikon for danske børn, en fast del af Ramasjang-universet, der er elsket for sine lyse fletninger og seje stil i programmer som Monster Busters, Cirkus Summarum og Ramasjang Club, hvor hun deler sin danseglæde med de unge seere. Mille Gori og Motor Mille, har skabt en vedvarende og værdifuld tilstedeværelse i børnenes underholdningsverden.

Du kender Motor Mille fra:

 • Cirkus Summarum‘ (2019…)
 • ‘Monster Busters‘ (2019), Serie på DR
 • ‘Motor Mille og Børnebanden’ (2019..), Serie på DR
 • ‘Motor Mille på maskintur’ (2019), Serie på DR og bog (bogen er fra 2018)
 • ‘Motor Mille på cirkustur’ (2019), Serie på DR
 • ‘Motor Mille og uniformerne’ (2019), Serie på DR
 • ‘Ramasjang Club’ (2017), Serie på DR
 • Øen – Discovery (2023)
 • Korpset – Tv2 (2022)
 • Jaget Vildt – Discovery (2021)
 • Den vildeste danser – Dommer – TV2 (2020)

 

Ramasjang shows

Som nævnt medvirker den søde børnevært i adskillelige programmer på DR Ramasjang såsom Motor Mille og Børnebanden, men altså også i andre børneprogrammer, der involverer fuld speed, cirkus og yoga. Showet egner sig fx til fødselsdage, events på skoler, foreninger, biblioteker og centre samt andre arrangementer, hvor børn skal have en super sej oplevelse med fokus på sang og motorik.

Book Motor Mille

Vil I også have fornøjelsen af den altid sjove karakter til jeres kommende arrangement, så ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på: showbizz@showbizz.dk. Hos Showbizz Danmark vil vi altid hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med booking og pris. For os er det vigtigt, at vi booker den helt rette underholdning til lige netop jeres arrangement. Lad Motor Mille underholde - vi garanterer en sjov dag, hvor alle børn blandt andet får smilet og grinet en masse, men også bevæget sig og forhåbentlig danset til Milles egne sange, som børnene også kan synge med på. Se meget mere til Showbizz Danmark på vores YouTube-kanal.

Galleri
Pris
Print
Motor mille briller Ramasjang shows med Motor Mille Book et Motor mille show hos Showbizz Danmark
Hvor gammel er Motor Mille? Motor mille kæreste Motor mille udklædning

Ønsker du priser på Motor Mille, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?