Book Motor Mille på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Motor Mille

Motor Mille show

Der er fyret op for gassen, når Motor Mille er på. Hun er en super sej pige, som det sidste årti har optrådt på DRs Ramasjang utallige gange. Børneunderholdning med giver altid garanti for at være i højeste gear med gang i den. Hun synger, danser og laver spas med børnene, og hun sørger i det hele taget for, at de får alletiders sjove oplevelse med hjem.

Mille har udgivet egne numre, som de fleste børn helt sikkert kender fra Ramasjang eller Cirkus summarum, og nu kan de også opleve hendes super sjove liveshow, hvor hun underholder alle omkring sig i et hæsblæsende tempo. Dette show er et helt ideelt valg til en dag, hvor jeres børn skal underholdes lidt ekstra.

Alle børn plejer at blive henrykt over det underholdende show, hvor der både er fart på, fuld gas på sang, musik og dans, og det efterlader altid et stort indtryk hos børn.

Hvem er Motor Mille?

Undrer du dig og tænker, hvad hedder Motor Mille i virkeligheden? Hendes fulde navn er Mille Gori, og du kender hende måske ikke blot som en suveræn børnevært og entertainer. Hun har nemlig medvirket i flere programmer såsom Den Vildeste Danser og senest i underholdningsprogrammet Øen VIP sammen med andre kendte danskere.

Det er dog i rollen som danser og i underholdningsprogrammer for børn, at børneværten har skabt sig en karriere. Hun er utroligt dygtig til at skabe et trygt rum, hvor børn kan føle sig velkomne, og i særdeleshed også er det. Med sin udklædning og sit kostume er der rig mulighed for, at hun kan bevæge sig til musik og inddrage alle børn. Har du ikke allerede set Motor Mille iført sin fede dragt og briller, kan du opleve det seje look til hendes show.

Ramasjang shows

Som nævnt medvirker den søde børnevært i adskillelige programmer på DR Ramasjang såsom Motor Mille og Børnebanden, men altså også andre børneprogrammer, der ikke blot involverer fuld speed, men også cirkus og yoga. Hvad end, der er fart på eller ej, formår hun at sikre underholdning i børnehøjde.

Hvad end dit barn er helt vild med serien Motor Mille og Børnebanden eller et af de seks andre programmer, hvor hun medvirker på Ramasjang, vil dette show uden tvivl engagere dit barn, der er sikret en dejlig og sjov dag. Showet egner sig til fødselsdag, events på skoler, foreninger og centre samt andre arrangementer, hvor børn skal have det for fedt.

Book Motor Mille

Vil I også have fornøjelsen at den altid sjove karakter til jeres kommende arrangement, så tag meget gerne kontakt til os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk for at høre mere! Hos Showbizz Danmark vil vi altid hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med booking og pris. For os er det vigtigt, at vi booker den helt rette underholdning til lige netop jeres arrangement.

Lad Motor Mille underholde jeres børn! Vi garanterer en sjov dag, hvor alle børn blandt andet får smilet og grinet en masse, men også bevæget sig og forhåbentlig danset til Milles egne sange, som børnene også kan synge med på.

Se meget mere til Showbizz Danmark på vores YouTube-kanal.

Galleri
Pris
Print
Motor mille briller Book Motor Mille i børnehøjde hos Showbizz Danmark Book et Motor mille show hos Showbizz Danmark Hvor gammel er Motor Mille?
Ramasjang shows med Motor Mille Motor mille kæreste Motor mille udklædning

Ønsker du priser på Motor Mille, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters