Book Trine Gadeberg Julekoncert på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Trine Gadeberg Julekoncert

Den ultimative julestemning med Trine Gadeberg

Trine Gadeberg er en kunstner med en passion for at skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke i de smukke omgivelser af landets kirker. Gennem årene har hun ikke blot optrådt for, men også sammen med sit publikum. Hendes engagement og dedikation til at levere enestående koncerter har gjort hende til et ikon inden for den danske musikscene.

Dette er ikke bare endnu en koncert; når Trine går på scenen, er det en magisk rejse ind i julens fortryllende univers, ledsaget af den utroligt talentfulde Trine Gadeberg og den dynamiske duo, Ebbe Ravn, blandt andet kendt fra På Slaget 12, og Jørgen Heick.

Oplev Trine Gadeberg på scenen

Trine har netop afsluttet en succesfuld turné med 15 hjertevarme forårskoncerter og står nu klar til at indtage sommeren med optrædener i Hjørring Revyen, før efteråret bringer hende på en spændende Danmarksturné til større kulturhuse med "Skibet er ladet med Pelle".

Nu er tiden inde til at sprede juleglæde og musikalsk lys med Trine Gadeberg og hendes exceptionelle duo. Hendes stemme, der strækker sig fra det traditionelle til det moderne, vil omslutte kirkerummet med velkendte julesalmer som "Dejlig er jorden" og "Glade Jul", samt røre publikum med smukke klassikere som "Oh Holy Night" og "Amazing Grace".

Ebbe Ravns virtuose tangentspil og Jørgen Heicks alsidige talent på trompet, trommer og keyboard vil løfte koncertoplevelsen til nye højder. Repertoiret spænder bredt, og hver musikalsk nuance vil være en del af en magisk rejse gennem julens forskellige stemninger og følelser.

Book Trine Gadeberg

Men det er ikke kun musikken, der vil vække begejstring. Trine Gadebergs varme personlighed og levende anekdoter vil binde det hele sammen og skabe en atmosfære af hjertevarme og ægte julestemning. Så lad Trine Gadeberg og hendes talentfulde duo tage dig med på en uforglemmelig musikalsk rejse gennem julens magi og glæde.

Hvis du ønsker at arrangere en julekoncert med Trine Gadeberg til din begivenhed, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside eller direkte via e-mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte juleunderholdning, der vil glæde og berige dit publikum.

Skal du bruge inspiration til anden juleunderholdning, så har Showbizz Danmark mange forskellige muligheder at tilbyde, både når det gælder underholdning og musik. Du kan altid finde inspiration på vores hjemmeside, og ellers er du velkommen til at kontakte os direkte.

 

Galleri
Pris
Print
Book Trine Gadeberg Show hos Showbizz Danmark
trine gadeberg boks

Ønsker du priser på Trine Gadeberg Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?