Book Anna David Julekoncert på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anna David Julekoncert

Unik julestemning med Anna David

Anna David har med sin musik, sit lysende talent, sin smukke, soulfulde stemme og sin stærke personlighed placeret sig på den danske musikscenes stjernehimmel. Hun er nu aktuel med et nyt repertoire til julekoncerter over hele landet med stemningsfulde julesange og -melodier.

Når den danske pop- og soulsangerinde giver julekoncert, er den helt rigtige stemning garanteret, og følelsen af samhørighed styrkes. Kirken eller spillestedet fyldes med glæde og taknemmelighed for livet, og undervejs i koncerten vil lethed og eftertænksomhed, lys og mørke skifte til at dominere. Anna Davids musik og musikalitet rummer nemlig begge dele, og med sin helt enestående, sprøde og stærke vokal vil hun berøre publikums sjæl, tanker og krop.

Oplev Anna Davids stemningsfulde julekoncerter

Når Anna David og hendes talentfulde musikere indtager scenen, kan man næsten føle julemagien fylde lokalet. Med en stemning af hjertevarme og musikalsk dygtighed skaber de uforglemmelige øjeblikke, hvor hver tone og hvert ord er med til at indkapsle den helt rigtige julestemning.

Anna David byder på en unik blanding af klassiske og moderne julesange samt nogle af hendes mest betydningsfulde egne sange. Hendes musikalske fortolkning er fyldt med dybde og passion, og hendes stærke vokal formår at røre publikums sjæl og vække følelser.

På scenen bliver Anna David akkompagneret af nogle af Nordens bedste musikere, der sikrer, at de musikalske toner er i top. Sammen skaber de en magisk atmosfære, der er med til at gøre julekoncerterne til en uforglemmelig oplevelse for alle tilstedeværende.

Book Anna David

Skal du og dine gæster forkæles med Anna Davids vidunderlige stemme og opleve den perfekte julestemning til din næste begivenhed? Så kontakt os endelig for at sikre, at den ønskede dato er ledig.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, og lad os hjælpe dig med at booke den perfekte underholdning eller det musikalske indslag, der passer præcis til dit arrangement. Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om pris, ledige datoer og meget mere.

Udover vores hjemmeside, hvor du selvfølgelig kan se alle vores artister, kan du også se meget mere til vores store udvalg af dygtige kunstnere ved at følge med på vores profiler på Instagram og YouTube!

 

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Anna David Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?