Book Mikkel Rugholm Børne & Familieshow på tlf: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Mikkel Rugholm - Børne & Familieshow

Børneunderholder - Mikkel Rugholm

Træd ind i en verden af skæve og sjove shows med den sprudlende Mikkel Rugholm. Med en stor humoristisk sans og en unik evne til at tænke uden for boksen, leverer Mikkel underholdning, der får alle til at grine og morer sig.

Mikkel er ikke kun en dygtig tryllekunstner, men også en mester i at skabe fantastiske ballondyr til publikum. Uanset om det er en trylleforestilling, en festlig walk-around med ballondyr, et humoristisk toiletshow eller et stemningsfuldt juleshow, så er Mikkel garant for ualmindelige, topkomiske og rablende gale oplevelser for alle.

Ud over sine shows er Mikkel også forfatter til bestseller-bogen om "Familien Lokumsen", en anmelderrost og utrolig sjov børnebog, der har vundet mange hjerter.

Mobil ballonsjov i rødt og hvidt

Mikkel er ikke bare en almindelig børneunderholder - han er en farverig festskaber, der spreder glæde og latter i de danske røde og hvide farver! Med sit festlige kostume og sprudlende energi er Mikkel klar til at bringe sjov og ballade til enhver begivenhed, når han bevæger sig rundt blandt menneskemængden.

Når Mikkel træder frem i sit ikoniske røde og hvide outfit, er det som om, at hele atmosfæren fyldes med feststemning. Han forvandler sig til en sand mester i at skabe ballonklovne og andre skøre figurer, der kan få smilene frem hos både børn og voksne.

Dette underholdningsformat er ideelt til at skabe liv og stemning på steder som gaden, i indkøbscentre og markeder.

Book Mikkel Rugholm

Hvis du ønsker at opleve Mikkel Rugholms unikke talent live eller vil vide mere om hans shows, så kontakt Showbizz Danmark på telefonnummer 70 23 03 07! Vores dedikerede team står klar til at rådgive og vejlede dig, så du får booket den perfekte underholdning til dit arrangement.

Tag endelig fat i os i dag og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke!

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder af underholdning, kan du altid udforske vores hjemmeside eller følge med på Facebook, Instagram og YouTube, hvor vi ofte deler opslag med vores talentfulde kunstnere og musikere.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Mikkel Rugholm - Børne- & Familieshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Mikkel Rugholm - Børne- & Familieshow

Sonja, Skoleleder

"Vi var yderst tilfredse med Mikkel og med arrangementet i sin helhed. Mikkel var meget sød og åben og han tilpassede sig helt og aldeles til aldersgruppen og til vores setup. De varmeste anbefalinger herfra".

Lise Toft

"Vores arrangement med Mikkel gik super godt og alle gæsterne - både børn og voksne - var godt underholdt og hyggede sig rigtig meget. Han var også god til at håndtere en dreng, der lige troede, at han skulle være smart og afsløre trylleriet (det lykkedes heldigvis ikke). Mikkel er enormt behagelig og sjov og han fik også meget ros af gæsterne bagefter. Vi er virkelig glade for, at vi havde booket Mikkel".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?