Book Ibber Cirkus Show på tlf 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ibber Cirkus Show

En uforglemmelig oplevelse med Ibber og drillegrisen Anton Berg

Træd ind i en verden af skægt og fortryllende underholdning med Ibber Cirkus Show. Dette show er et sandt cirkus- og trylleshow, der præsenteres af den talentfulde tusindkunstner Ibber. Når Ibber indtager scenen, kan I forvente en eksplosion af cirkussens bedste elementer, alt sammen udført af denne sprudlende klovn i én og samme person. Han flyver ind på scenen med fuld fart, rap i replikken og lynhurtig på fødderne.

Ibber bringer en imponerende blanding af tryllekunst, jonglering, ballonmodellering, klovneri og ikke mindst ventriloquist-optræden. Og når den formidable entertainer optræder, har han altid sin trofaste ven, grisen Anton Berg, med sig. Anton er en ægte Frilandsgris og føler sig som noget helt specielt. Han elsker Ibber, men allerbedst af alt elsker han at drille sin gode ven.

Ibber prøver at koncentrere sig om sin tryllekunst, men Anton griber ind og skaber forstyrrelser på den mest elskelige måde. Anton er en rigtig drillepind, der bringer smilene frem.

Både børn og voksne er vilde med denne skøre gris. Showet følger en klar struktur, men samtidig kan man aldrig helt forudsige, hvad der vil ske, da Ibber (og Anton) er mesterlige til at interagere med publikum og tilpasse sig, hvad der rører sig i rummet. Publikum, både børn og voksne, er konstant i centrum for opmærksomheden. Der bliver tryllet, jongleret og underholdt i en sådan grad, at det er en fryd, og energiniveauet er helt i top.

Book Ibber Cirkus Show

Forbered jer på en uforglemmelig oplevelse, når I oplever Ibber Cirkus Show. Dette show er en hæsblæsende rejse fyldt med grin, spænding og magi, der vil fænge både små og store i publikum. Ibber og Anton vil tage jer med på en unik og interaktiv rejse, hvor I vil blive forbløffet, underholdt og inddraget på bedste vis.

Hvis I ønsker at booke Ibber Cirkus Show til dit arrangement, kan I kontakte Showbizz Danmark. Vores bookere vil med glæde hjælpe dig med at arrangere denne spektakulære og underholdende begivenhed, hvor Ibber og Anton vil sørge for en uforglemmelig oplevelse for alle tilstedeværende. Så gør dig klar til en hæsblæsende forestilling fuld af sjov og energi!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Ibber Cirkus Show, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Ibber Cirkus Show

Tina Jacobsen, Lærer på Storebæltskolen

"Vi på Storebæltskolen har været utrolige glade for for Ibbers cirkusforestillings. Den var super Fantastisk og alle børn og voksne syntes at Anton Berg var herlig. Vi har været super glade for at det kunne lade sig gøre og med så kort varsel.
Tusind tak til IBBER og Anton Berg som gjorde et fantastisk arbejde til glæde for både børn og voksne. Vi vil meget gerne benytte jer igen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?