Book Cirkus Big på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Cirkus Big

Verdens mindste cirkus optræder med de største numre

Det lyder utroligt, men faktisk kan Cirkus Big sammensætte en hel forestilling med kun 1 cirkusartist, hvor publikum samtidig kan opleve nogle af de største numre man overhovedet kender fra cirkus!

Jonglør-numre, akrobatik og komik i særklasse er nogle af højdepunkterne, når Cirkusdirektøren fra Cirkus Big går i manegen. Det hele kædes sammen af sjove input, musik og skøre indfald. I et hæsblæsende tempo underholdes publikum med en rigtig cirkusforestilling, med manege, scenedekorationer og opstilling af stolerækker m.v.

Med eller uden telt
Cirkus Big er en af de meget få cirkus-forestillinger, som tilbyder at medbringe eget og ægte cirkustelt til deres forestillinger. Teltene findes i flere størrelser fra 25 m2 til 100 m2 og kan leveres med taburetter, tribuner eller caféborde efter ønske. Telte skal som udgangspunkt placeres på græs, men ved hjælp af betonklodser, kan de også placeres på andet fast underlag. Arrangør sørger for punkter til fæstning (betonklodser eller lign.). Ved indendørs arrangementer kan vi skabe en ægte cirkus-atmosfære ved hjælp af vores fritstående messemoduler. Ved længere arrangementer kan vi også i fællesskab med jeres faste driftspersonale hejse cirkustelt indendørs.

Alternativt monteres rund-sejlet (sidevægge) i fx et tomt butikslokale ved hjælp af skruer etc. Disse visuelle rammer skaber de helt perfekte rammer for "en stuhr stuhr” cirkusoplevelse for publikum.

Book 1, 2 eller mange flere artister
Cirkus Big samarbejder med rigtig mange artister fra ind- og udland, så vi skræddersyer gerne en forestilling, som passer netop til jeres arrangement. Er der tale om et stort publikum, har vi naturligvis også løsningen til det koncept.

Vi kan også tematisere forestillingen til årstidens højtid (jul, påske, halloween eller hvad den næste begivenhed måtte være). Uanset størrelse, årstid, indhold og tema - så er Cirkus Big er det rette valg, når der skal cirkus på plakaten.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Cirkus Big, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Cirkus Big

Maria

Benjamin gjorde det fantastisk godt! Han er både meget nem og rar at arbejde med, præcis, professionel, imødekommende og ekstremt dygtig til sit fag. Han overgik mine forventninger med mange længder. Jeg er meget, meget, MEGET imponeret over hans evner som showman. Publikum var naturligvis vilde med ham.

Marianne D. Finnsdatter Projektkoordinator. Sport One, Danmark

"Mange tak - arrangementet forløb rigtig fint, til trods for at vi var meget udfordrede af vejret. Benjamin fra Cirkus Big gjorde det fantastisk godt! Han er både meget nem og rar at arbejde med, præcis, professionel, imødekommende og ekstremt dygtig til sit fag. Jeg vidste godt, at han var dygtig og selvfølgelig enormt erfaren, men jeg må alligevel sige, at han overgik mine forventninger med mange længder. Jeg er meget, meget, MEGET imponeret over hans evner som "showman", og hvor god han var til at se muligheder og tilpasse sit show til nogle vanskelige omstændigheder. Publikum var naturligvis vilde med ham, men han gjorde også mit arbejde som eventafvikler meget nemmere. Han får mine brandvarme anbefalinger!"

Anja Madsen, pædagog med ledelse Røde Ko i Centrum

"Vi havde booket Cirkus Big til vores børnehus' 50 års fødselsdag, og er ovenud tilfredse. Vi fik alle som én, en kæmpe oplevelse, både vuggestuebørn og i særdeleshed børnehavebørnene og de voksne. Der blev grinet, hujet og klappet og vi er enige om, at det gjorde vores fødselsdagsfest til en oplevelse vi alle vil kunne huske mange år fremover. Benjamin er super rar og høflig og det er en fornøjelse at have ham på besøg i vores hus. Vi håber, at vi vil have mulighed for at booke ham igen i fremtiden.
Vi giver Cirkus Big 100 stjerner (på en scala på 1-5) Kæmpe anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?