Book Henning Nielsen Børne- og Familieshow på 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Henning Nielsen

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent” i 2015 på TV2.

Her beviste han, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. Dommerpanelet roste ham bl.a. for det sjoveste trylleri nogensinde og hans komiske talent.

Henning Nielsen er nu ude at indtage scenerne rundt i Danmark, hvor publikum oplever ham på tætteste hold. Børne- og familieshowet "Hokus Pokus" er hans underholdende show for børn og voksne, hvor der bliver tryllet med alt lige fra toiletpapir over aviser til kortspil og mange andre ting.

Undervejs garnerer Henning Nielsen showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier. Han har tryllet i over 20 år og optrådt over hele verden. Gennem årene har han modtaget flere internationale priser, bl.a. nordisk mester i magi i 2005 og Balkanmester i magi i 2007. Endelig fik Henning Nielsen en flot 3. plads ved Verdensmesterskaberne i trylleri i 2009.

Henning Nielsen tryllekunstner

Der er ingen tvivl om, at den garvede og imponerende, dygtige tryllekunstner Henning Nielsen formår at overraske og underholde sit publikum på bedste vis. De flotte priser og titler, han har modtaget, gør ham fortjent til at blive taget imod med bravur, når han optræder.

Enhver vil føle sig underholdt, når Henning Nielsen lever op til sin titel som tryllekunstner, hver gang han leverer sit børne- og familieshow. Hans professionalisme sætter ham i stand til at trylle og anvende komik, så det passer til både de mindste, men også de ældre i selskabet. Glæd dig til en fornøjelig oplevelse ud over det sædvanlige med original og hylende morsom komik og tryllekunst.

Book Henning Nielsen

Lad os hjælpe dig med at stable det bedste show på benene og book Henning Nielsen. Du er sikker på et vellykket arrangement, som ingen fremmødte vil glemme inden for nærmeste fremtid, hvis du booker den komiske og dygtige tryllekunstner.

Har du spørgsmål angående pris, varighed eller noget tredje, så kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07, og så sørger vi for, at du får topunderholdning til dit næste event. Du kan også sende os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Book Henning Nielsen og forkæl dig selv og dit selskab med morsom og øjenåbnende underholdning, der vil få jer til at tabe kæben af begejstring.

Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Henning Nielsen Børne- og Familieshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Henning Nielsen Børne- og Familieshow på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters