Book Henning Nielsen Børne- og Familieshow på 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Henning Nielsen

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent” i 2015 på TV2.

Her beviste han, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. Dommerpanelet roste ham bl.a. for det sjoveste trylleri nogensinde og hans komiske talent.

Henning Nielsen er nu ude at indtage scenerne rundt i Danmark, hvor publikum oplever ham på tætteste hold. Børne- og familieshowet "Hokus Pokus" er hans underholdende show for børn og voksne, hvor der bliver tryllet med alt lige fra toiletpapir over aviser til kortspil og mange andre ting.

Undervejs garnerer Henning Nielsen showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier. Han har tryllet i over 20 år og optrådt over hele verden. Gennem årene har han modtaget flere internationale priser, bl.a. nordisk mester i magi i 2005 og Balkanmester i magi i 2007. Endelig fik Henning Nielsen en flot 3. plads ved Verdensmesterskaberne i trylleri i 2009.

Henning Nielsen tryllekunstner

Der er ingen tvivl om, at den garvede og imponerende, dygtige tryllekunstner Henning Nielsen formår at overraske og underholde sit publikum på bedste vis. De flotte priser og titler, han har modtaget, gør ham fortjent til at blive taget imod med bravur, når han optræder.

Enhver vil føle sig underholdt, når Henning Nielsen lever op til sin titel som tryllekunstner, hver gang han leverer sit børne- og familieshow. Hans professionalisme sætter ham i stand til at trylle og anvende komik, så det passer til både de mindste, men også de ældre i selskabet. Glæd dig til en fornøjelig oplevelse ud over det sædvanlige med original og hylende morsom komik og tryllekunst.

Book Henning Nielsen

Lad os hjælpe dig med at stable det bedste show på benene og book Henning Nielsen. Du er sikker på et vellykket arrangement, som ingen fremmødte vil glemme inden for nærmeste fremtid, hvis du booker den komiske og dygtige tryllekunstner.

Har du spørgsmål angående pris, varighed eller noget tredje, så kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07, og så sørger vi for, at du får topunderholdning til dit næste event. Du kan også sende os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Book Henning Nielsen og forkæl dig selv og dit selskab med morsom og øjenåbnende underholdning, der vil få jer til at tabe kæben af begejstring.

Print
Følg Henning Nielsen Børne- og Familieshow på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters