Book Kalle & Mek Peks Abeshow på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kalle & Mek Peks Abeshow

Et gennemmusikalsk børneshow

Et ekstraordinært og energifyldt børneshow venter forude, fyldt med musik, humor og en hel masse sjov. To velkendte og musikalske spasmagere har slået sig sammen for at skabe et fantastisk, skævt og underholdende børneshow.

Du kender måske Kalle fra den populære Ramasjang-serie "Kalles Danmarkstur". Kalle er en fantastisk trommeslager, men i dette show bliver der også spillet på utraditionelle musikinstrumenter som balloner, sprøjtefløjte, samurai-sværd, vinkelsliber og endda grise! Det bliver et musikalsk eventyr, hvor Kalle og hans medspillere skaber lyde og rytmer på de mest overraskende måder.

Mek Pek har i over 25 år spillet børnekoncerter med Habbasutterne og optrådt på de store Åh Abe-koncerter. Han er kendt af både forældre og bedsteforældre, og børnene vil helt sikkert genkende hans version af Åh Abe, der gjorde sangen landskendt. Mek Pek bevæger sig rundt på scenen med sin bas og spiller, synger, spiller trompet og leger på Kazoo. Han spreder en unik stemning og sørger for, at både børn og voksne bliver underholdt og får en uforglemmelig oplevelse.

Book Kalle & Mek Peks Abeshow

Dette gennemmusikalske børneshow er en festlig kombination af talent, kreativitet og interaktion med publikum. Så tag med på en musikalsk rejse fyldt med glæde, latter og skøre indfald, når Kalle og Mek Pek skaber magi på scenen. Det bliver en oplevelse, som børnene sent vil glemme. Book dem direkte hos Showbizz Danmark!

Print

Ønsker du priser på Kalle & Mek Peks Abeshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mek sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mek Falk front foto sort hvid
Mek Falk, Booking & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters