Book Lummer Stue på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Lummer Stue

Rockmusik i børnehøjde

Lummer Stue vil vise vor tids børn, at musik kan spilles af levende mennesker på rigtige instrumenter, LIVE - uden playback og på en rigtig scene. Væk med Ipads, digitale kompositioner og ind med guitarforstærkeren og rigtige trommer.

Missionen er klar: Lummer Stue vil udbrede rockmusikken til de mindste. Sloganet er ’rockmusik i børnehøjde’, og Lummer Stue spiller både numre, som børnene kender og ikke kender, numre hvor de inddrages med dans, klap osv. og sjove indslag, der også rammer de voksne. Alt sammen funderet i god, gammeldags rockmusik.

Med hen imod 100 koncerter rundt i landet får trioen masser af skulderklap fra både store og små: ”Lummer Stue fanger alle børn med deres fantastiske charme, smittende humør og evne til at leve sig ind i børnenes univers via deres musik. Vi i SMILfonden er glade for samarbejdet med de seje drenge. Vi håber at de vil sprede SMIL sammen med os i mange år endnu, til alvorligt og kronisk syge børn og deres familer” - Sisse Fisker, SMILfonden.

En helt særlig plade

På talrige opfordringer har bandet været en tur i studiet ved Tommy Hansen, Jailhouse Studio. Ønsket var at udgive en helt særlig plade. Numrene skulle have klare referencer til de gamle rocklegender fra 60erne op til 80erne. Håbet er, at børnene lader sig inspirere af lyden fra dengang, hvorr rockmusikken var af en mere simpel karakter og måske en dag får tilføjet en elguitar til ønskesedlen til jul.

Stig Møller gav tilladelse til at genbruge et gammelt Steppeulvene nummer, og Thomas Buttenschøn, som er en god ven af bandet, optræder på pladens godnatsang som afslutter side A.

Forsiden på Lummer Stues anden udgivelse ”Sgt. Prutkanons Mega Kodyle Rock Club” er en hyldest til the Beatles’ Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club. Der blev brugt timevis på at genskabe en så nøjagtig fotosession som muligt, hvilket bl.a. betød at låne skræddersyede Beatles uniformer, utallige rekvisitter og anlægning af en mindre have til friske blomster – indendørs!

En sådan udgivelse fortjener også et ordentligt format, så den udkommer naturligvis på vinyl. Åbner man pladecoveret, vil man finde et brætspil, som belejligt kan spilles af børn og voksne, imens pladen snurrer under pickuppen. Spillet er fra egen fantasi, og reglerne er selvfølgelig til børnenes fordel.

Sgt. Prutkanons Mega Kodyle Rock Club udkommer til august på vinyl, cd og de gængse streaming tjenester.

På trailertour

Som et led i pladeudgivelsen planlægges i øjeblikket en landsdækkende turne med 20 koncerter hen over sensommeren.

Koncerterne afvikles fra en ombygget trailer, og bandet besøger på sin vej torve og pladser og selvfølgelig børneinstitutioner.
Tourplanen offentliggøres via Lummer Stues side på Facebook. Så ser du en trailer med en sky af sæbebobler bagefter, er der en god chance for at Lummer Stue spiller nær dig!

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Lummer Stue, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Lummer Stue på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Nicki sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Nicki Jack Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?