Book Rytteriet direkte på tlf 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rytteriet

Danmarks mest snobbede snobber

Du har uden tvivl hørt replikker på TV som ”Du er sødere end mig Fritz” og ”De fattige er også så nærige”. Rytteriet har med deres snobbede og skarpladte replikker boret sig ind i danskernes bevidsthed, og komiker-duoen er i dag blandt nogle af danskernes yndlingskomikere.

Rytteriet blev landskendt i satireprogrammet af samme navn på DR2. I showet møder vi snobberne Poul og Fritz, der med en snob-quiz i ærmet, vin i glassene og au-pair-piger i værelserne snakker om stort og småt. De inddrager publikum, som bliver overrasket over alle morsomhederne.

Rytteriet medbringer også Den Lille Gumbas, psykologen, der graver sig længere og længere ind i publikums sind. Med et show af Fritz og Poul er du garanteret en hylende morsom og helt uforglemmelig aften.

Medvirkende i Rytteriet snobberne

Snyd ikke dig selv for en aften i selskab med Rytteriet, der består af de to dygtige skuespillere Rasmus Botoft og Martin Buch i rollerne som Fritz og Poul. Tilsammen, men også hver for sig, har de to komikere stor erfaring inden for underholdningsbranchen. Rasmus Botoft har medvirket i diverse film såsom Flammen og Citronen, Kvinden i Buret og Jagtsæson. Derudover har han haft en rolle i tv-serien Badehotellet samt i julekalenderen Juleønsket.

Martin Buch har medvirket i flere teaterforestillinger såsom Anne Franks Dagbog, men også i film som Anja og Viktor og Hævnen. Han har derfor også en bred vifte af erfaring, hvad angår underholdning i særklasse. De to komikere formår, i selskab med hinanden og publikum, at skabe en helt igennem fantastisk, sjov stemning, som bare skal opleves.

Rytteriet show

De to geniale karakterer Fritz og Poul forarger gang på gang med deres helt absurde samtaler og holdninger, der både er tilpas tåkrummende og pinlige, men som, med deres sarkastiske jargon, ikke er til at modstå at grine højt af. Kendetegnet for et Rytteriet show er, at de to medvirkende, Fritz og Poul, fremstår som to nedladende og uvidende overklassesnobber.

Men om det rent faktisk er overklassen eller de såkaldt "fattige", der bliver gjort grin med, må være op til publikum at fortolke. Uanset hvad, formår de to skuespillere at spille de to karakterer i Rytteriet til perfektion, så de udstråler den helt rigtige karisma i rollerne som ægte snobber. Du og dit selskab vil uden tvivl blive underholdt med et show af det fantastiske makkerpar.

Hvor kan man se Rytteriet?

Book Rytteriet til dit næste arrangement såsom en firmafest, som et festligt og humoristisk indslag til jeres konference eller kursus eller som underholdning til jeres julefrokost. Glæd jer til at få besøg af Danmarks mest snobbede snobber.

Dit næste arrangement vil uden tvivl blive en succes, hvis selskabet også består af Fritz og Poul. Derfor anbefaler vi at booke Rytteriet. Du kan med god samvittighed sætte dig godt til rette med et glas vin eller campari, på ægte Rytteriet-manér, og nyde den morsomme underholdning.

Skulle du have spørgsmål til priser og booking, vil vi til enhver tid være dig behjælpelig med informationer og svar herom. Du kan kontakte os ved at ringe eller skrive til os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Rytteriet, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?