Book Rytteriet direkte på tlf 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rytteriet

Danmarks mest snobbede snobber

Du har uden tvivl hørt replikker på TV som ”Du er sødere end mig Fritz” og ”De fattige er også så nærige”. Rytteriet har med deres snobbede og skarpladte replikker boret sig ind i danskernes bevidsthed, og komiker-duoen er i dag blandt nogle af danskernes yndlingskomikere.

Derfor må du hellere ikke snyde dig selv for en aften i selskab med Rytteriet, der består af de to dygtige skuespillere Rasmus Botoft og Martin Buch. De to komikere formår, i selskab med hinanden og publikum, at skabe en helt igennem fantastisk, sjov stemning.

Rytteriet blev landskendt i satireprogrammet af samme navn på DR2. I showet møder vi snobberne Poul og Fritz, der med en snob-quiz i ærmet, vin i glassene og au-pair-piger i værelserne snakker om stort og småt. De inddrager publikum, som bliver overrasket over alle morsomhederne.

Rytteriet medbringer også Den Lille Gumbas, psykologen, der graver sig længere og længere ind i publikums sind. Med et show af Fritz og Poul er du garanteret en hylende morsom og helt uforglemmelig aften.

Book Rytteriet

Book Rytteriet og glæd dig til at få besøg af Danmarks mest snobbede snobber. De to geniale karakterer Fritz og Poul forarger gang på gang med deres helt absurde samtaler og holdninger, der både er tilpas tåkrummende og pinlige, men som, med deres sarkastiske jargon, ikke er til at modstå at grine højt af.

Dit næste arrangement vil uden tvivl blive en succes, hvis selskabet også består af Fritz og Poul. Derfor, book Rytteriet, sæt dig godt til rette med et glas vin eller campari, på ægte Rytteriet-manér, og nyd den morsomme underholdning.

Skulle du have spørgsmål til priser og booking, vil vi til enhver tid være dig behjælpelig med informationer og svar herom. Ring eller skriv til os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters