Book Rytteriet direkte på tlf 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rytteriet

Danmarks mest snobbede snobber

Du har uden tvivl hørt replikker på TV som ”Du er sødere end mig Fritz” og ”De fattige er også så nærige”. Rytteriet har med deres snobbede og skarpladte replikker boret sig ind i danskernes bevidsthed, og komiker-duoen er i dag blandt nogle af danskernes yndlingskomikere.

Rytteriet blev landskendt i satireprogrammet af samme navn på DR2. I showet møder vi snobberne Poul og Fritz, der med en snob-quiz i ærmet, vin i glassene og au-pair-piger i værelserne snakker om stort og småt. De inddrager publikum, som bliver overrasket over alle morsomhederne.

Rytteriet medbringer også Den Lille Gumbas, psykologen, der graver sig længere og længere ind i publikums sind. Med et show af Fritz og Poul er du garanteret en hylende morsom og helt uforglemmelig aften.

Medvirkende i Rytteriet snobberne

Snyd ikke dig selv for en aften i selskab med Rytteriet, der består af de to dygtige skuespillere Rasmus Botoft og Martin Buch i rollerne som Fritz og Poul. Tilsammen, men også hver for sig, har de to komikere stor erfaring inden for underholdningsbranchen. Rasmus Botoft har medvirket i diverse film såsom Flammen og Citronen, Kvinden i Buret og Jagtsæson. Derudover har han haft en rolle i tv-serien Badehotellet samt i julekalenderen Juleønsket.

Martin Buch har medvirket i flere teaterforestillinger såsom Anne Franks Dagbog, men også i film som Anja og Viktor og Hævnen. Han har derfor også en bred vifte af erfaring, hvad angår underholdning i særklasse. De to komikere formår, i selskab med hinanden og publikum, at skabe en helt igennem fantastisk, sjov stemning, som bare skal opleves.

Rytteriet show

De to geniale karakterer Fritz og Poul forarger gang på gang med deres helt absurde samtaler og holdninger, der både er tilpas tåkrummende og pinlige, men som, med deres sarkastiske jargon, ikke er til at modstå at grine højt af. Kendetegnet for et Rytteriet show er, at de to medvirkende, Fritz og Poul, fremstår som to nedladende og uvidende overklassesnobber.

Men om det rent faktisk er overklassen eller de såkaldt "fattige", der bliver gjort grin med, må være op til publikum at fortolke. Uanset hvad, formår de to skuespillere at spille de to karakterer i Rytteriet til perfektion, så de udstråler den helt rigtige karisma i rollerne som ægte snobber. Du og dit selskab vil uden tvivl blive underholdt med et show af det fantastiske makkerpar.

Hvor kan man se Rytteriet?

Book Rytteriet til dit næste arrangement såsom en firmafest, som et festligt og humoristisk indslag til jeres konference eller kursus eller som underholdning til jeres julefrokost. Glæd jer til at få besøg af Danmarks mest snobbede snobber.

Dit næste arrangement vil uden tvivl blive en succes, hvis selskabet også består af Fritz og Poul. Derfor anbefaler vi at booke Rytteriet. Du kan med god samvittighed sætte dig godt til rette med et glas vin eller campari, på ægte Rytteriet-manér, og nyde den morsomme underholdning.

Skulle du have spørgsmål til priser og booking, vil vi til enhver tid være dig behjælpelig med informationer og svar herom. Du kan kontakte os ved at ringe eller skrive til os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Rytteriet, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters