Book De Syngende Tjenere på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

De Syngende Tjenere

Synger og servicerer i særklasse

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og tilføjer det lille ekstra til festen. Konceptet, der har eksisteret siden 2005, oplever gang på gang, hvordan deres trestemmige sange, smil og ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet til enhver lejlighed. De vil altid tilpasse deres sang og servering efter jeres behov og kan indgå i arrangementet på præcis den måde, I har brug for.

Det er også muligt at booke dem uden at skulle være tjenere. Så kommer de blot som et underholdende indslag - enten med eller uden musiker - og hjælper med at skabe god stemning til festen. De kan både fungere som baggrundsmusik eller som et decideret indslag. De optrædende i De Syngende Tjenere kan bookes tre former for koncepter.

Book De Syngende Tjenere

Det er muligt at arrangere De Syngende Tjenere, hvor der underholdes med en musikquiz, der garanteret krydrer festen med musikalsk underholdning. Her vil gæsterne konkurrere om at svare rigtigt på 13 sangspørgsmål. Temaet kan være danske 80’er hits, James Bond, filmhits, julequiz eller en speciallavet quiz til netop jeres festtema.

En anden mulighed er at have dem som bryllups- eller fødselsdagssangere, hvor sangerne fra De Syngende Tjenere kan synge en særlig sang til bruden, konfirmanten eller fødselaren. Måske er det Ed Sheerans "Perfect" eller "Du kom med alt der var dig", der udtrykker netop det, som kun kan siges med en sang.

Endelig kan sangerne fra AmaZingers fremføre skønne trestemmige sange akkompagneret af enten klaver eller guitar. De kan synge med eller uden lydanlæg og passer derfor til både små, intime fester og helt store arrangementer.

Underholdningen til din fest

Lad De Syngende Tjenere være et sjovt og musikalsk indslag til det kommende arrangement. De er klar til at servere den gode underholdning til ethvert selskab.

Hvis du er interesseret i vores øvrige spændende underholdningstilbud, så følg gerne vores Instagramprofil, hvor vi deler sjove opslag, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for mere information. Du kan også selv gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvad vi tilbyder. Der er underholdning og musik til enhver smag og behov.

Har du brug for konkret vejledning? Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at hjælpe med at arrangere den perfekte oplevelse for dig og dine gæster.

 

 

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på De Syngende Tjenere, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters