Book De Syngende Tjenere på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

De Syngende Tjenere

Synger og servicerer i særklasse

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. Konceptet har eksisteret siden 2005, og de oplever gang på gang, hvordan de med deres trestemmige sange, smil og et par ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet.

De Syngende Tjenere tilpasser deres sang og servering efter jeres behov, og de kan indgå i arrangementet på lige præcis den måde, som I har brug for. De optrædende i De Syngende Tjenere kan også bookes med tre andre koncepter.

Med en musikquiz krydres festen med musikalsk underholdning, hvor gæsterne kæmper mod hinanden om at svare rigtigt på 13 sangspørgsmål. Temaet kan være danske 80’er hits, James Bond, Filmhits, Julequiz eller en speciallavet quiz til netop jeres festtema.

En anden mulighed er som bryllups- eller fødselsdagssangere, hvor sangerne fra De Syngende Tjenere kansynge en særlig sang til bruden eller fødselaren. Måske er det Ed Sheerans ”Perfect” eller ”Du kom med alt der var dig”, der udtrykker netop det, som kun kan siges med en sang.
Endelig kan sangerne som AmaZingers fremføre skønne, trestemmige sange akkompagneret af enten klaver eller guitar. De kan synge med eller uden lydanlæg og passer derfor til både små, intime fester samt til de helt store arrangementer.

AmaZingers er oplagt som f.eks. baggrundsunderholdning til en firmafest eller reception, som musikalsk indslag under maden eller som ‘gaven’ til brudeparret, hvor en sang siger det bedre end en tale.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters