Book De Syngende Tjenere på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

De Syngende Tjenere

Synger og servicerer i særklasse

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. Konceptet har eksisteret siden 2005, og de oplever gang på gang, hvordan de med deres trestemmige sange, smil og et par ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet.

De Syngende Tjenere tilpasser deres sang og servering efter jeres behov, o...

Synger og servicerer i særklasse

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. Konceptet har eksisteret siden 2005, og de oplever gang på gang, hvordan de med deres trestemmige sange, smil og et par ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet.

De Syngende Tjenere tilpasser deres sang og servering efter jeres behov, og de kan indgå i arrangementet på lige præcis den måde, som I har brug for. De optrædende i De Syngende Tjenere kan også bookes med tre andre koncepter.

Med en musikquiz krydres festen med musikalsk underholdning, hvor gæsterne kæmper mod hinanden om at svare rigtigt på 13 sangspørgsmål. Temaet kan være danske 80’er hits, James Bond, Filmhits, Julequiz eller en speciallavet quiz til netop jeres festtema.

En anden mulighed er som bryllups- eller fødselsdagssangere, hvor sangerne fra De Syngende Tjenere kansynge en særlig sang til bruden eller fødselaren. Måske er det Ed Sheerans ”Perfect” eller ”Du kom med alt der var dig”, der udtrykker netop det, som kun kan siges med en sang.
Endelig kan sangerne som AmaZingers fremføre skønne, trestemmige sange akkompagneret af enten klaver eller guitar. De kan synge med eller uden lydanlæg og passer derfor til både små, intime fester samt til de helt store arrangementer.

AmaZingers er oplagt som f.eks. baggrundsunderholdning til en firmafest eller reception, som musikalsk indslag under maden eller som ‘gaven’ til brudeparret, hvor en sang siger det bedre end en tale.

Læs mereVis mindre
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk