Book Mikkel Karlsen Tankekontrol på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Mikkel Karlsen Tankekontrol

Mikkel Karlsen - en professionel performance

Mikkel Karlsen er en af Danmarks mest populære og efterspurgte entertainere med speciale i underholdning med et psykologisk twist. Han er kendt for at have forudsagt forsiden på Ekstra Bladet fem dage, før avisen udkom. Mikkel Karlsen har også imponeret ved at forudsige det endelige indsamlingsbeløb i forbindelse med Hjertegalla på TV2 Charlie og er samtidig husket fra en lang række af andre populære medier, bl.a. Nova FM, P3, P4, Canal 9 og i Aftenshowet samt på direkte tv i Go' morgen Danmark og Go' aften Danmark.

Alle steder har han aflæst radio- og tv-værterne, som var de åbne bøger. Men mest spektakulært var det, da Mikkel Karlsen optrådte i TV2’s show foran 1.400 måbende tilskuere i Operaen og gættede OL-guldvinderen, Pernille Blumes, pinkode. Så som du kan regne ud, vil en optræden med Mikkel Karlsen blive et underholdende show, hvor publikum formentlig sidder tilbage med flere spørgsmål end svar.

Mikkel Karlsen psykologisk entertainer

Hvis du booker Mikkel Karlsen som psykologisk entertainer til dit næste arrangement, er der garanti for interessant underholdning. Det spændende og medrivende ved denne form for show er, at det er så svært for publikum at vide, hvad der skal ske og hvordan "trylleriet" overhovedet kan lade sig gøre. Gennem tankekontrol formår Mikkel Karlsen at lege med publikums psyke, og derfor er det fuldstændig vanvittig underholdning i særklasse. Med sine mange års erfaring formår Mikkel Karlsen som psykologisk entertainer at overraske sit publikum ved hver performance. En dygtig psykologisk entertainer som Mikkel, sørger for at efterlade sit publikum med stof til eftertanke og publikum kan således glæde sig til nogle morsomme, interessante og nervepirrende timer i hans selskab.

Mikkel Karlsen pris

Lad os hjælpe dig med at finde en pris på dit næste arrangement med Mikkel Karlsen, som kan underholde dig og dit selskab med et fascinerende og unikt show. Når jeres sind og tanker bliver lagt i hænderne på den professionelle entertainer, Mikkel Karlsen, kan alting ske. Ring til os på telefon 70 27 03 07, så vil vi hjælpe dig med at svare på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med booking. Hos Showbizz Danmark lever vi for at arrangere underholdning af bedste kaliber til ethvert selskab og formål - og altid til en fornuftig pris.

Lad Mikkel Karlsen optræde og overraske jer til et kommende event, hvor fokus skal ligge på fællesskab, humor og ikke mindst tankevækkende indhold. Det skal nok blive sjovt!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Mikkel Karlsen Tankekontrol, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?