Book Scenehypnotisør Jeppe Schjøtz | 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Scenehypnotisør - Jeppe Schjøtz

Scenehypnose i særklasse

Jeppe, der står bag de fascinerende hypnoseshows, er uddannet scenehypnotisør samt hypnoterapeut og arbejder til dagligt med hypnoseterapi på sin klinik i Aarhus, hvor han hjælper mennesker med mange forskellige problemer.

Blandt sine certificeringer er Jeppe RAB registreret, hvilket er en godkendelsesordning fremsat af Sundhedsstyrelsen. Det er kun de bedst uddannede hypnotisører, der kan opnå RAB registrering. Desuden er han medlem af National Guild of Hypnotists - NGH. Det er den største hypnoseorganisation for hypnotisører og hypnoterapeuter i verden, som blandt andet kræver, at man videreuddanner sig hvert år.

Hypnose handler i virkeligheden om at flytte menneskers mentale grænser og overbevisninger. Det er oftest en af de sværeste, men vigtigste opgaver for at grupper og organisationer får succes. For bedre at kunne støtte sådanne forandringer er Jeppe desuden uddannet HR-udviklingskonsulent.

Oplev scenehypnotisør, Jeppe Schjøtz

Gennem årene har Jeppe Schjøtz deltaget i en imponerende række af tv-optrædener, hvor han har demonstreret sin hypnoseekspertise og sikret underholdning på højt niveau. På DR’s Store Juleshow hypnotiserede han Christine Feldthaus til at glæde sig til jul, og i programmet Den falske mig på Discovery+ hjalp han Natacha med at huske en glemt person.

Han har også hypnotiseret kendte youtubere som Alexander Husum og Tine Maria i en reklame for DR Ultra-programmet Download. I programmet Fantino mod Bonde hypnotiserede han en frivillig til at synes, at alt var hyggeligt, inklusive corona-tests og lyden af negle mod en tavle. Desuden har han hjulpet Mascha Vang med at reducere sin sukkertrang gennem hypnose.

Hypnose med Jeppe Schjøtz

Desuden har Jeppe Schjøtz fjernet jalousi hos deltagere i "Ungefair", edderkoppefobi i "Svada" og slangefobi i "Menneskeforsøg", samt hjulpet med højdeskræk i "Sommer i Tivoli", social fobi i "Ekstremt Fed" og præstationsangst i "Voice". Jeppe har også ændret smagsopfattelse med hypnose i "Testkaninerne" og behandlet hundefobi hos Ekstra Bladets chefredaktør i "Weekend Weekend".

På tv har han hjulpet med rygestop i "Big Brother", flyskræk i "Go' Aften Danmark" og gennemført Danmarks største TV-hypnoseeksperiment i "Forbrydelse under hypnose". Desuden har han hypnotiseret kendte personer som Michael Hemmingsen og Jacob Laursen i en reklamekampagne for NordicBet og YouTube-stjerner som Jackie Klink.

Denne brede erfaring gør Jeppe Schjøtz til en af landets førende inden for hypnose og viser hans alsidighed og evne til at tilpasse sin ekspertise til forskellige platforme og publikum. Han formidler gerne sin viden om hypnose gennem både show og foredrag.

Book hypnotisør

Publikum kan se frem til et sceneshow eller et inspirerende foredrag fyldt med humor, fascination og en dybdegående indsigt i hypnosens verden. Uanset om det er en firmafest, en konference eller en anden type event, vil Jeppe Schjøtz sikre en uforglemmelig oplevelse, der engagerer og underholder alle tilstedeværende.

Når du booker Jeppe Schjøtz hos Showbizz Danmark, kan du forvente en professionel og engageret optræden. Kontakt os endelig på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi hjælper med at skræddersy arrangementet efter dine behov, så du får det maksimale ud af Jeppes optræden.

Følg gerne med på vores sociale platforme såsom Instagram og YouTube!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Scenehypnotisør - Jeppe Schjøtz, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?