Book Tjenerstaben på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tjenerstaben

Dæk op med et underholdende serveringsteater

De er ikke tjenere i den traditionelle forstand, så glem alt om kedelig servering eller dårlig service. Tjenerstaben tilbyder derimod en unik og mindeværdig oplevelse ved enhver middag eller begivenhed. Gennem det klassiske serveringsteater blander Tjenerstaben sig mellem gæsterne, skaber overraskelser og leverer en stemningsfuld og livlig atmosfære.

Underholdningen med Tjenerstaben er en festlig blanding af humor, satire og komiske overraskelser. Deres talentfulde skuespillere og artister, med års erfaring bag sig, formår at levere et show, der går ud over det sædvanlige og efterlader gæsterne forundrede og underholdt.

Når man først har mødt Tjenerstaben, glemmer man ikke så let deres sjov og ballade.

Hvad er Tjenerstaben?

Tjenerstaben har siden 1992 begejstret publikum med deres unikke tilgang til underholdning. De skøre og forunderlige tjenere mingler rundt blandt gæsterne til selskabet og spreder glæde med deres spas og underfundige løjer. Det er både fjollet og underholdende, og med garanti noget, som man ikke har set tjenere gøre før.

Udover middagsarrangementer er de også populære valg til receptioner, konferencer og kurser. Ikke at forglemme kan Tjenerstabens også være oplagt underholdning til ærligere begivenheder som konfirmationer eller bryllupper, hvor de vil tilføre en ekstraordinær og mindeværdig dimension.

Book Tjenerstaben

Lad tjenerstaben servere den sjove underholdning til selskabet. Uanset om det drejer sig om en rund fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller et helt andet arrangement, hvor du ønsker Tjenerstaben som underholdning, så kontakt Showbizz Danmark i dag.

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at booke underholdningen til dit næste arrangement, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 27 03 07. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at arrangere den perfekte underholdning, der passer til netop dit arrangements behov.

 

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Tjenerstaben, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters