Book Barbara Moleko på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Barbara Moleko

Velsmurt soulstemme

Barbara Moleko er indehaver af en af Danmarks mest velsmurte soul-stemmer. Efter nogle års pause vendte Barbara Moleko tilbage til den danske musikscene i 2018 med hitsinglen ’Gadedreng’. Nummeret markerede en ny start og et nyt musikalsk forløb for Barbara, som vi alle har lært at kende og elske for numre som ’Dum For Dig’, ’Helt Min Egen’ og ’Gør Mig Lykkelig’. Og netop dét at vende tilbage til det musikalske udgangspunkt har været vigtigt for Barbara Moleko. Hun har stadig en af Danmarks mest karakteristiske og største kvindelige stemmer, og er absolut en af de bedste kvindelige artister på den dansksprogede musikscene netop nu. Barbara Moleko kan optræde i flere forskellige konstellationer: som en del af et hus-orkester, akustisk med en guitarist og korsangere eller som DJ sing-back.

Hvem er Barbara Moleko?

Barbara Moleko er datter af en dansk mor og en sydafrikansk far. Hun er født i København i 1986 og voksede op i Mozambique og Sydafrika i henholdsvis fire og otte år. I 1998, da Moleko var 12 år, blev forældrene skilt, og sammen med moderen flyttede hun til Danmark. Barbara Moleko har skrevet et væld af pop- og soul-sange og har deltaget på massevis af festivaler og til utallige koncerter rundt omkring i landet. I 2020 udgav Barbara sit tredje album “Jeg Er Stærk”, som er spækket med nye sange i den velkendte Barbara Moleko stil. I 2023 deltager Barbara Moleko i TV showet: Vild med dans.

Book Barbara Moleko

Sæt en af vores tids største soulsangerinder på plakaten til det næste arrangement. Barbara Moleko optræder for få eller mange og kan tilpasse sit show efter publikum og lokation. Hendes sangtekster er alt andet end trivielle, men indeholder store ord, dybde og kærlighed til livet. Med sin særegne stemme og rammende sangtekster er hun flere gange nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards. Kontakt Showbizz Danmark for mere information. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Barbara Moleko, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?