Book Rasmus Nøhr på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rasmus Nøhr

En koncert med alle de hjertelige, skønne sange, som vi alle kender

”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture eller sidder med guitaren og ryger min cigar. Jeg har, for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere i en skøn analogsamhørighed. vi spilder rom på gulvet og påkalder vores forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til at bruge timerne før koncerten med at mindes jeres kære og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi…”

Jeg håber, vi ses og god fornøjelse. Sådan lyder det fra Rasmus Nøhr.

Der er altid sød musik, når der bliver skruet op for Rasmus Nøhr på spillestedet. I mere end et årti har Rasmus Nøhr fået slået sit navn fast i danskernes bevidsthed med bløde ballader og sange om hverdagens kærlighedshistorier.

Gennembruddet kom især med megahittet ’Sommer i Europa’, der kom fra Rasmus Nøhrs album ’Lykkelig smutning’. Albummet lå højt placeret på salgslisten i mange uger, og det endte med at modtage platin og blev nomineret til årets popudgivelse ved Danish Music Awards 2007. Rasmus Nøhr har desuden udgivet sange som: Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her og Sød Musik.

Dette er blot et udpluk af de mange sange, som han har fået danskerne til at synge med på, når han har spillet og sunget på et hav af musikscener, på festivaler og i koncerthuse.

Galleri
Video
Print
Rasmus Nøhr med hat
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters