Book Rasmus Nøhr på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rasmus Nøhr

Om sangeren Rasmus Nøhr

Det er nok de færreste, der ikke kender Rasmus Nøhr, som er en kendt, dansk sanger og sangskriver gennem flere år. Hans dybe, folkelige og hjertelige sange kan synges og genkendes af alle ligesom hans smittende, gode humør efterhånden er folkeeje. Rasmus Nøhr fortæller: ”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel, når jeg går ture eller sidder med guitaren og ryger min cigar. Jeg har, for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere i en skøn analogsamhørighed. Vi spilder rom på gulvet og påkalder vores forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til at bruge timerne før koncerten med at mindes jeres kære og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi…. Jeg håber, vi ses og god fornøjelse". Sådan lyder det fra Rasmus Nøhr når han inviterer til koncert.

En uforglemmelig fest

Rasmus Nøhr er som kunstner velegnet til mange formål og han har spillet på næsten alle scener herhjemme; til festivaler, private fester, havefester, firmaarrangementer, byfester og meget andet. Han er altid garant for nærværende koncert-oplevelser med stor tilstedeværelse men også for sin seriøse tilgang til musikken og sine indimellem underfundige og helt unikke tekster, der giver stof til eftertanke. Størstedelen af Rasmus Nøhrs sange er personlige, glade sange på dansk, som man kun kan blive i godt humør af. Men han skriver også ballader og sange om hverdagens kærlighedshistorier. Bedst kendt er nok "Sommer i Europa" fra albummet "Lykkelig Smutning" fra 2006. Albummet lå højt placeret på salgslisten i mange uger, og det endte med at modtage platin og blev nomineret til årets popudgivelse ved Danish Music Awards 2007.

Akustisk setup med trio
I et nyt koncept, hvor Rasmus Nøhr spiller med trio set-up, styrkes den musikalske oplevelse samtidig med, der mellem numrene fortælles sjove anekdoter og hyggelige historier fra et liv på den musikalske scene, hvilket skaber en intim helhedsoplevelse. Gennem koncerten får man genhør med alle de kendte hits fra Rasmus Nøhrs 6 dansksprogede popskiver. Det er numre som: ”Sommer i Europa”, ”Lige nu og her”, ”Det Glade pizzabud” m.fl. Programmet er også krydret med mindre kendte numre og noget af det helt ”uvisse”. Et godt valg til mindre spillesteder, kulturhuse mv.

Hvad koster Rasmus Nøhr?

I mere end et årti har Rasmus Nøhr slået sit navn fast i danskernes bevidsthed med bløde ballader og sange om livets op- og nedture. Hans helt særegne tekster har for længst brændt sig ind i hjerterne hos både lyttere og anmeldere. Han har har vundet flere priser for sin musik gennem årene. Rasmus Nøhr har udgivet 6 albums og flere opsamlings-album med sange som: Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Regnvejr og Sød Musik. Dette er blot et udpluk af de mange sange, som han har fået danskerne til at synge med på, når han har spillet og sunget på et hav af musikscener, festivaler og i koncerthuse. Rasmus Nøhr har også deltaget i adskillige TV-shows, som Toppen af Poppen og Vild med dans og er et kendt ansigt med en karakteristisk stemme og udstråling. Er du interesseret i at booke Rasmus Nøhr og få en pris på dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07 - alternativt sende os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print
Sanger Rasmus Nøhr
Glade sange på dansk af Rasmus Nøhr Rasmus Nøhr med hat

Ønsker du priser på Rasmus Nøhr, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters