Book Rasmus Bjerg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg booking

Den humoristiske skuespiller og sanger Rasmus Bjergs karriere tog en markant drejning, da han fik hovedrollen i filmen ”Så længe jeg lever”. Han blev synonym med den folkekære sanger John Mogensen, og med sin optræden tog han hele Danmark med storm.

Som følge af filmen tog Rasmus Bjerg på turné med orkester og lagde hele Danmark ned, by for by. Alle de kendte sange fra John Mogensens sangskat fik nyt liv fra Rasmus Bjerg, og alle steder blev showet rost til skyerne. En booking af ham er derfor helt oplagt, hvis dit næste arrangement skal indeholde humoristisk og folkekær underholdning.

Du kan nu få det hele på tæt hold med muligheden for at booke ham til dit næste arrangement. En booking kan enten være med ham som solist eller med stort orkester. Rasmus Bjerg spænder over et store repertoire, og der er garanti for stor underholdningsværdi for alle, når han går på scenen.

Tag kontakt til Showbizz Danmark, og lad os hjælpe dig med en booking til dit næste arrangement.

Rasmus Bjerg

Du kan sikkert også genkende Rasmus Bjerg for hans medvirken i de komiske film ’Alle for’, som har opnået stor succes, og hvor der nu indgår hele fire film i filmserien.

Rasmus Bjerg har desuden medvirket i film som ’Flammen og Citronen’ og ’Sover Dolly på ryggen’, i julekalenderen ’Julestjerner’ fra 2012 samt spillet adskillige teaterroller såsom hovedpersonen Erasmus Montanus i komedien af samme navn.

Man kan derfor kun forvente et underholdende show, når Rasmus Bjerg indtager scenen med sin helt egen facon og entertainer på professionel manér. Han sørger for at skabe humoristisk stemning blandt publikum, og hans karakteristiske væsen kan underholde både unge som gamle.

Book Rasmus Bjerg

Book Rasmus Bjerg til dit næste arrangement, hvis det med sikkerhed skal være underholdende. Selv de mindste vil finde et show med den komiske entertainer hylende morsomt, da han altid målretter sit show efter sit publikum.

Er dit arrangement målrettet det voksne og mere modne publikum, er det også lige en opgave for den garvede skuespiller og sanger.

Vi foreslår derfor, at du ringer til os på telefon 70 27 03 07 eller sender os en mail på showbizz@showbizz.dk, og så hjælper vi med at gøre dit næste arrangement til en succes.

Book Rasmus Bjerg og vær sikker på, at du får et fremragende event og liveshow af bedste kaliber.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters