Book Rasmus Bjerg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg booking

Den humoristiske skuespiller og sanger Rasmus Bjergs karriere tog en markant drejning, da han fik hovedrollen i filmen ”Så længe jeg lever”. Han blev synonym med den folkekære sanger John Mogensen, og med sin optræden tog han hele Danmark med storm.

Som følge af filmen tog Rasmus på turné med orkester og lagde hele Danmark ned, by for by. Alle de kendte sange fra John Mogensens sangskat fik nyt liv, og alle steder blev showet rost til skyerne. En booking af denne entertainer til en koncert er derfor helt oplagt, hvis dit næste arrangement skal indeholde humoristisk og folkekær underholdning. Rasmus Bjerg John Mogensen er den perfekte kombination af dansk musik og glæde.

Sjove film med Rasmus Bjerg

Du kan sikkert også genkende Rasmus Bjerg for hans medvirken i de komiske film ’Alle for’, som har opnået stor succes, og hvor der nu indgår hele fire film i filmserien.

Rasmus Bjerg har desuden medvirket i film som ’Flammen og Citronen’ og ’Sover Dolly på ryggen’, i julekalenderen ’Julestjerner’ fra 2012 samt spillet adskillige teaterroller såsom hovedpersonen Erasmus Montanus i komedien af samme navn.

Man kan derfor kun forvente et underholdende show, når denne show skabende entertainer indtager scenen med sin helt egen facon på professionel manér. Han sørger for at skabe humoristisk stemning blandt publikum, og hans karakteristiske væsen kan underholde både unge som gamle.

Rasmus Bjerg juleshow

Skal julen hyldes, så turnerer Rasmus Bjerg med juleshows, hvor han tager rundt i landet og underholder i forbindelse med højtiden. Du kan nu få det hele på tæt hold med muligheden for at booke ham til dit næste julearrangement. Selvom temaet er jule, så spænder han g sig over et store repertoire, og der er garanti for stor underholdningsværdi for alle, når han går på scenen. Publikum vil blive underholdt med musik, personlige jule-anekdoter og nostalgi.

Book en underholdende oplevelse allerede i dag

Book Rasmus Bjerg til dit næste arrangement, hvis det med sikkerhed skal være underholdende. Selv de mindste vil finde et show med den komiske entertainer hylende morsomt, da han altid målretter sit show efter sit publikum.

Er dit arrangement målrettet det voksne og mere modne publikum, er det også lige en opgave for den garvede skuespiller og sanger.

Vi foreslår derfor, at du ringer til os på telefon 70 27 03 07 eller sender os en mail på showbizz@showbizz.dk, og så hjælper vi med at gøre dit næste arrangement til en succes.

Book Rasmus Bjerg nu og vær sikker på, at du får et fremragende event og liveshow af bedste kaliber.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Rasmus Bjerg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?