Book Amin Jensen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Amin Jensen

Underholdning i storformat

Amin Jensen rammer alle med sit show. Amin Jensen underholder uden at lefle eller gå under bæltestedet. Med livagtige lydeffekter, charmerende selvironi, præcise parodier og sin mundharpe som makker er Amin Jensen underholdning, så det batter. Komikeren og entertaineren har førhen arbejdet som taxichauffør, dørmand, massør, v...

Underholdning i storformat

Amin Jensen rammer alle med sit show. Amin Jensen underholder uden at lefle eller gå under bæltestedet. Med livagtige lydeffekter, charmerende selvironi, præcise parodier og sin mundharpe som makker er Amin Jensen underholdning, så det batter. Komikeren og entertaineren har førhen arbejdet som taxichauffør, dørmand, massør, vinduespudser og gaffeltruckchauffør, og han har den dag i dag udviklet sig til en af Danmarks allerstørste entertainere.

Amin Jensen er entertainer, mere end han er stand-up-komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up-genre, har han formået at udvikle sig, og han benytter sig i dag af alle sine talenter, som dækker over både komik, parodier og sang. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med hans store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Amin Jensen er på én gang utrolig morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen eller giver den i al sin magt og vælde som parodist. Det virker altid utroligt elegant, og det er netop det, der kendetegner Amin Jensen. Amin Jensen er gennemmusikalsk og spiller på mange instrumenter. Amin Jensen er også en af de få entertainere, der selv skriver alle sine tekster og sin musik. Tag ikke fejl af det skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med vanvittige indfald og oftest en meget hurtig replik direkte til publikum.

Læs mereVis mindre
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters