Book Lars Sørensen | Tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Lars Sørensen

Energisk entertainer, der kommer helt ud til publikum

Lars Sørensen er en af Danmarks mest spændende og karismatiske kunstnere og ikke mindst en anerkendt musiker. Med sin enestående evne til at underholde og begejstre publikum, har han opbygget et ry for at levere optrædener, der får alle til at danse og synge med. Der er ingen tvivl om, at han efterlader et godt indtryk hos sit publikum.

Lars er kendt for sin ekspertise inden for en bred vifte af musikgenrer. Han har en naturlig måde at formidle musikken på, der appellerer til alle aldersgrupper. Fra rock og pop til jazz og croonere, han er en velspillende musiker, der altid leverer en professionel og engageret præstation på scenen.

Lars Sørensen entertainer

Men Lars er ikke kun en dygtig musiker - han er også en fantastisk entertainer. Med sin charmerende personlighed og sjove anekdoter, formår han altid at skabe en afslappet og festlig stemning, der får alle til at føle sig velkomne og underholdt. Hans optrædener er kendt for at nå ud over scenekanten, ligesom han altid inddrager publikum i sine shows.

Med sin passion for musik og evnen til at engagere publikum, er Lars Sørensen en kunstner du ikke må gå glip af. Er ønsket en uforglemmelig aften med sjov, velspillet musik og masser af underholdning? Han er helt sikkert den rette kandidat til opgaven, og du vil ikke blive skuffet!

Book Lars Sørensen

Med Lars Sørensen på scenen er du garanteret en mindeværdig og sjov aften. En aften hvor latteren vil runge højt, og stemningen vil være løssluppen og festlig. Så sørg for at booke Lars Sørensen til dit næste event og lad ham sikre, at det bliver en succesfuld og uforglemmelig begivenhed for alle deltagere.

Kontakt Showbizz Danmark for meget mere information. Vores erfarne team står klar til at vejlede og rådgive dig gennem hele processen, fra ledighed og pris til koordinering af logistikken på dagen for arrangementet.

Du kan se mere på Instagram og YouTube, hvis du vil inspireres til valg af artister til dine kommende arrangementer.

Galleri
Video
Pris
Print
Lars Sørensen performer også musikalsk Lars Sørensen til underholdning

Ønsker du priser på Lars Sørensen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?