Book Andreas Brunsborg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Andreas Brunsborg

Tryllekunstner, tankelæser
& stand-up´er

En god fest har ofte et godt indslag, som gæsterne kan huske længe efter festen er slut. Det kan fx. være trylleri, moderne tankelæsning og nærværende stand-up og netop på det område er Andreas Brunsborg en sand mester. Med mere end 10 års professionel erfaring er Andreas dit sikre valg til den næste festlige begivenhed. Andreas Brunsborg har stået på scener rundt omkring i verden, underholdt nogle af landets største firmaer og skabt magiske øjeblikke ved hundredvis af private fester med stor succes. Her er tale om et tempofyldt show, der ofte resulterer i høje grin, stor forbløffelse og altid gode minder. Showet tilpasses naturligvis publikum og stemning, så alle gæster sikres et morsomt show.

Tryl og tankelæsning på højt plan

Andreas Brunsborg kan underholde på mange forskellige platforme og i flere forskellige sammenhænge. Med stor succes har han underholdt til bl.a. firmafester, konfirmationer, bryllupper, julefrokoster og ved et væld af private fester for gæster i stort set alle aldre. Med close-up magi overrasker Andreas Brunsborg sit publikum, som oftest efterlades med store smil, begejstring og en lettere undren over, hvordan Andreas egentlig formår at manipulere så åbenlyst med publikums sanser.

Genialt foredragskoncept med Peter og Andreas
Book et underholdende indslag til næste firmaevent med Peter og Andreas, som præsenterer sig for medarbejderne som konsulenter med speciale i effektiv samarbejdskultur, der katalyserer innovation og kreativitet. Allerede her begynder de første medarbejdere at kede sig og tegne kruseduller på notesblokken. Med et overforbrug af djøf-begreber, gængse buzzwords og overfladiske fagtermer forsvinder energien i lokalet. Da det bliver klart, at Peter og Andreas er her for at underholde, læner alle sig tilbage, ånder lettet op og finder grinet frem. Fremadrettet underholder de to topartister inden for tryllekunst, jonglering, Rubik's Cubing, stand-up og ethjulet cykel. Med charme, ekvilibrisme og hurtige replikker skaber de en festlig stemning på arbejdspladsen. Med baggrunde som cand.polit. og skolelærer, favner de bredt fagligt og tilpasser naturligt deres show til arbejdspladsen.

Flere muligheder, flere kunstnere

Glæd dine gæster eller medarbejdere med et indslag med Andreas evt. flankeret af sin trofaste scene-makker, Peter. Med hurtig pingpong, skarpe bemærkninger og et smittende humør, løfter Andreas og Peter sammen stemningen i dit selskab. Med et moderne varieté-show, kommer de rundt om et hav af forskellige discipliner; psykologisk manipulation, close-up magi, jonglering, ethjulet-cykel, elegant fingerfærdigheds-trylleri, Rubik’s cubing og meget mere. Har du og dit selskab behov for flere kunstnere samtidig, kan det snildt lade sig gøre med fx. 4-5 tryllekunstnere, som optræder rundt omkring i salen samtidig. Du er velkommen til at kontakte os for mere information på tlf. 70 27 03 07 eller via kontaktformularen her på siden.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Andreas Brunsborg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Andreas Brunsborg på Facebook
Følg Andreas Brunsborg på Instagram
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?