Book Rune Klan direkte på tlf: 70 27 03 07- Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rune Klan

Book Rune Klan

Rune Klan behøver ingen nærmere introduktion: I mere end to årtier har han været en af Danmarks bedste komikere og tryllekunstnere i én og samme person. Har du ikke oplevet ham endnu? Så book ham til dit næste arrangement.

Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat. Med sit originale trylle- og stand-up show har Rune Klan for længst bevist, at han med sine helt igennem sindssyge påfund har sin helt egen stil. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid dét, han er bedst til - nemlig at underholde på meget højt niveau og i et hæsblæsende tempo. Book derfor den gæve entertainer, hvis dit publikum skal underholdes med spas og løjer fra bedste skuffe. Ingen anden kan, som ham, få store som små selskaber til at flække af grin med sin charmerende stil og performance. Rune Klan er altid i sit es, når han optræder. Book en af Danmarks sjoveste og oplev underholdning i særklasse.

Rune Klan pris

Tag kontakt til os hos Showbizz Danmark, hvis du vil høre nærmere og få en pris på Danmarks mest berømte tryllekomiker. Det kan kun blive et succesfuldt arrangement, når Rune Klan sørger for et underholdende show for alle.

Både store og små samt unge som gamle vil sætte pris på at opleve Rune Klan og hans finurligheder live på scenen i en fantastisk optræden. Publikum bliver blæst bagover, når det ene trick efter det andet bliver hevet ud af ærmet på mest underholdende facon. Lad os høre mere om dit event, så vi sammen kan stable et sjovt program på benene, hvor Rune Klan optræder og underholder det bedste, han har lært. Vi hjælper dig på vej og finder en passende pris til din begivenhed.

Rune Klan booking

Vi er klar til at hjælpe dig med booking af denne storartede komiker og tryllekunstner, der disker op med uforståelige og bemærkelsesværdige trylletricks og får latteren til at sprede sig blandt publikum, ganske enkelt, fordi det er svært at modstå den sjove og kække attitude fra Rune Klan. Du vil ikke fortryde en booking af Rune Klan til dit næste arrangement. Han underholder på et topprofessionelt niveau, også selvom han til tider kan overraske med lidt for kække bemærkninger – dog altid med et glimt i øjet og forståelse for sit publikum.

Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk, så besvarer vi alle dine spørgsmål og sørger for booking af underholdning til dit næste arrangement.

Print
Rune Klan_pressefoto2
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters