Book Rune Klan direkte på tlf: 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Rune Klan

Oplev et underholdende Rune Klan show

Rune Klan behøver ingen nærmere introduktion: I mere end to årtier har han været en af Danmarks bedste komikere og tryllekunstnere i ét. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat. Med sit originale trylle- og stand-up show har Rune Klan for længst bevist, at han har sin helt egen stil med helt igennem sindssyge påfund. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør han altid dét, han er bedst til - nemlig at underholde på meget højt niveau og i et hæsblæsende tempo.

Book derfor den gæve entertainer, hvis dit publikum skal underholdes med spas og løjer fra øverste skuffe. Ingen anden kan som ham få store som små selskaber til at flække af grin med sin charmerende stil og performance. Oplev denne fantastiske komiker som altid er i sit es, når han optræder.

Stjernen i tv-programmet i 'Tabu'

I det succesfulde tv-program ’Tabu’ på TV2 tester Rune Klan, hvor grænserne for, hvad vi kan grine af, er. Her møder han forskellige danske mennesker, som alle har det til fælles, at deres liv er psykisk eller fysisk anderledes end det, der betragtes som "normalt" i samfundet. Programmet stiller spørgsmål om, hvorvidt man kan lave sjov med en rygmarvsskadet, en med PTSD og i så fald, hvor grænsen går. Programmet har siden sin lancering i 2021 været yderst populært blandt danskerne.

Rune Klan pris

Tag kontakt til os hos Showbizz Danmark, hvis du vil høre nærmere og få en pris på Danmarks mest berømte tryllekomiker. Det kan kun blive et succesfuldt arrangement, når Rune Klan sørger for et underholdende show for alle. Både store og små, unge som gamle, vil sætte pris på at opleve ham og hans finurligheder live på scenen i en fantastisk optræden. Publikum bliver blæst bagover, når det ene trick efter det andet bliver hevet ud af ærmet på den mest underholdende måde. Lad os høre mere om dit event, så vi sammen kan sammensætte et sjovt program, hvor Rune Klan optræder og underholder med det bedste, han har lært. Hvad koster Rune Klan? Det hjælper vi dig gerne med. Lad os endelig finde en passende pris til din begivenhed.

Booking af Rune Klan

Vi står klar til at hjælpe dig med booking af denne storartede komiker og tryllekunstner, der imponerer med uforståelige og bemærkelsesværdige trylletricks og får latteren til at sprede sig blandt publikum. Rune Klan er svær at modstå med sin sjove og kække attitude. Du vil ikke fortryde en booking af Rune Klan til dit næste arrangement. Han leverer underholdning på et topprofessionelt niveau, og selvom han til tider kan overraske med lidt for kække bemærkninger, gør han det altid med et glimt i øjet og forståelse for sit publikum.

Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk, så besvarer vi alle dine spørgsmål og sørger for booking af underholdning til dit næste arrangement.

Galleri
Pris
Print
Hvad koster Rune Klan og har han nogle børn?

Ønsker du priser på Rune Klan, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?