Book Michael Frederiksen på 70 27 03 07 hos Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Michael Frederiksen

Garanti for grineflip med et opsigtsvækkende show

Tryllekunstnere har altid henrykket både børn og voksne. Hvide duer, der hives op af hatten, mønter, der trækkes ud af publikum næser og korttricks, der ser SÅ nemme ud at vi bilder os selv ind, vi kan sagtens kan gøre de professionelle kunsten efter. Det kan vi bare ikke, ligesom vi heller ikke kan regne ud, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre. Kombinerer du tryllekunsten med en særegen form for stand-up comedy, så har du essensen af det show, Michael Frederiksen optræder med. For skal dit publikum vælte ned af stolene af grin, klage over, at den vandfaste makeup løber og få rørt lattermusklerne som aldrig før, så er han Comedy Magic Show en sublim løsning. Michael Frederiksen har vundet flere førstepræmier i sin kategori og har i mange år haft trylleriet - og mindcontrol - som sin levevej.

Et show for alle med comedy og tryllekunst

Michael Frederiksens trylle-comedy og mindcontrol show kan bookes i flere forskellige konstellationer målrettet et bredt spekter af mennesker. Michael Frederiksen har optrådt for mange og få, for gravide, erhvervsfolk, bibliotekarer, narkomaner på afvænning og børn i alle aldre. Han tilpasser sit show det enkelte arrangement og optræder over hele landet til alle lejligheder, som fx. bryllupper, receptioner, firmafester, julearrangementer mv. Han kan også bookes som tryllende konferencier til fx produktpræsentationer eller shows ligesom han kan gennemføre arrangementet på både dansk og engelsk. Michael Frederiksen kan evt. underholde gæsterne ved bordene under middagen til firmafesten eller gå rundt blandt publikum til et arrangement i storcentret. Mulighederne er mange og Michael Frederiksen tager gerne imod en udfordring.

Book Michael Frederiksen

Magi tæt på publikum serveret af Michael Frederiksen er særdeles velegnet til festmiddage, receptioner, messer, udstillinger, butikker og konferencer. Og så kan han endda også bookes til et tankevækkende psykologisk mind-control indspark, hvor han på morsom vis begejstrer publikum med total manipulation og imponerende forudsigelser af publikums handlinger. Det er virkelig morsom underholdning for alle. Har du spørgsmål til booking, ledige datoer eller en tryllekunstner pris på Michael Frederiksen er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Showbizz Danmark er vi altid klar med gode råd, vejledning og inspiration og skræddersyr gerne den perfekte underholdning til lige netop din begivenhed. Kontakt os i dag på 70 27 03 07 og hør om mulighederne for et festligt arrangement i selskab med Michael Frederiksen.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
Michael Frederiksen med hjerter konge og sort baggrund Book Tryllekunstner og komiker Michael Frederiksen
Oplev Michael Frederiksen tryllekunstner og komiker

Ønsker du priser på Michael Frederiksen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Michael Frederiksen på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters