Book Dem Du Elsker på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Dem Du Elsker

Liveoptræden med alle de danske favoritter

"Dem Du Elsker" leverer en uforglemmelig liveoptræden med en perfekt blanding af danske favoritter fra flere årtier. Fra de ikoniske lyde fra Ray-De-Ohh og Dodo and the Dodos til de tidløse hits fra Seebach, Thomas Helmig og Andreas Odbjerg, bandet kender vejen til publikums hjerter og stemmer.

Det, der gør denne optræden særligt mindeværdig, er den intense interaktion med publikum. "Dem Du Elsker" formår at skabe en atmosfære, hvor enhver føler sig forpligtet til at synge med.

Efter en aften med "Dem Du Elsker" kan man forvente ømme ben fra dans og måske endda en hæs stemme fra at synge med på alle de velkendte sange. Men det er det hele værd, fordi bandet sikrer, at festen starter med et brag og fortsætter med at brænde igennem hele aftenen.

Hvem er Dem Du Elsker?

Bandet består af en trommeslager, en pianist/keyboardspiller, en bassist og en guitarist, alle ledet af en af landets absolut bedste livevokaler. Dem Du Elsker er kendt for deres alsidighed og brede repertoire, der spænder over danske favoritter fra 80'erne til nu. Deres musikalske spændvidde sikrer, at der er noget for enhver smag, og de formår at få publikum med på en rejse gennem de største hits.

Dem Du Elsker er ideelle til en lang række festlige begivenheder. Deres energiske og engagerende optræden gør dem særligt velegnede til firmafester, byfester, julefrokoster, bryllupper, festivaler og andre større festlige lejligheder, der skal fejres med stil. Uanset anledningen sørger de for, at festen bliver uforglemmelig.

Book Dem Du Elsker

Når du booker Dem Du Elsker medbringer de selv egen lydmand samt lys- og lydudstyr, der kan dække op til 300 personer. Ved større arrangementer på over 300 personer vil der blive tilregnet yderligere omkostninger til leje af ekstra lyd- og lysudstyr.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi hjælper dig med at booke den rette underholdning eller musikalske indslag, der passer præcis til dit arrangement. Vi besvarer også gerne alle dine spørgsmål angående pris, ledige datoer, og meget mere. Hvis du er interesseret i at se mere til vores store udvalg af dygtige kunstnere, så tjek vores profiler på Instagram og YouTube!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Dem Du Elsker, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?