Book Anders Wortmann på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders Wortmann

Underholdning på både internettet og scenen

Med sine 250.000 følgere på de sociale medier er det tydeligt, at Anders Wortmanns content og ageren på de sociale medier tiltaler mange. Under corona-lockdownen fandt han en ny platform på Instagram, hvor han delte sjove sange, som han skrev til sin kæreste. Siden da har hans kreative univers udvidet sig, og flere familiemedlemmer er blevet inddraget i sketches, sange og meget mere.

Anders Wortmann har også en imponerende baggrund som tidligere radiovært på det prisvindende program "Morgenkøterne", som i 2021 blev anerkendt som 'Danmarks bedste morgenflade' og de var nomineret igen i 2022.

Hvordan kan man opleve Anders Wortmann?

Efter utallige sjove videoer på Instagram tog Anders i 2021 sin guitar under armen og deltog i flere open mics. Siden da har han været massivt booket til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmaarrangementer. Anders' stand-up rutiner er baseret på guitaren og omhandler hverdagsfortællinger - fra parforhold og børn til skarpe observationer fra dagligdagen. Hans formidling af den nogle gange kedelige og udfordrende hverdag, som mange af os kender, bliver gjort på en måde, hvor man alligevel ikke kan lade være med at smile.

I 2023/2024 er Anders på turné med sin sønderjyske far med showet "FAR". Dette show, der kombinerer guitar, stand-up, dans, indspillede numre og meget mere, markerer Anders' debut på scenen, og det har allerede solgt over 12.000 billetter med fortsat stigende salg.

Book Anders Wortmann

Anders er det oplagte valg til arrangementer, der skal have et frisk pust og en god latter. Med sin charmerende humor og skarpe observationer er han garant for en underholdende oplevelse. Udover sin dynamiske stand-up tilbyder Anders altid en personlig sang med frække undertoner, der får publikum til at grine og synge med.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om, hvad Anders Wortmann kan tilføre jeres kommende arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med mulighederne og skræddersy en løsning, der passer perfekt til det pågælende arrangements behov.

Skulle du have spørgsmål til priser og booking, er vi altid parate til at hjælpe dig med informationer og svar. Du kan kontakte os ved at ringe eller skrive til os på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Anders Wortmann, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?